Buitenkeuken Design

Over Buitenkeuken Design

Na jarenlang bij een groot architectenbureau gewerkt te hebben, besloot Chiel Heijnsdijk eind 2019 de stap te zetten om voor zichzelf te beginnen.

Zijn doel was om als zelfstandige kantoren te ontwerpen en in te richten. Kort daarna kwam corona en werden veel opdrachten ingetrokken. Kantoorinrichting kwam stil te liggen.

Chiel ging zich richten op zijn lang gekoesterde droom: het ontwerpen van buitenkeukens. Hij maakte een nieuwe website, volledig gericht op buitenkeukens: buitenkeukendesign.nl. 

Wat leerde Buitenkeuken Design in de SEA cursus?

Door de Google Ads cursus ging Chiel nadenken over zijn zoekwoorden. Hij leerde hoe specifieker de zoekwoorden zijn, hoe minder erop gezocht wordt maar hoe relevanter deze zoekwoorden vaak zijn en dus een hogere kans op conversie hebben. Chiel startte met onderstaande exacte zoekwoorden: 

Buitenkeuken Design zoekwoorden

Daarnaast leerde hij over de verschillende zoektypen voor zoekwoorden en over het structureren van deze zoekwoorden in zijn campagnes.

Het resultaat van Buitenkeuken Design

Binnen één week had Chiel zijn eerste twee klanten via Google Ads. Lees hieronder meer resultaten:

Websitebezoekers x 10

Van 3-4 websitebezoekers per dag naar 30-40 websitebezoekers per dag sinds het adverteren in Google.

ROAS 13703%

In 4 maanden tijd waren zijn advertentiekosten €613,- versus een omzet van €84.000,-

Omzet +1020%

Voordat hij begon met adverteren was zijn totale omzet € 7500,- en deze was gestegen naar € 84.000,- (4 maanden).

Jij wilt toch ook online succesvol worden? Waar wacht je nog op?

Dit zegt onze cursist:

Wat ik vooral fijn vind aan Google Ads is dat alles via 1 medium gaat. Ik ben al een paar keer in zee gegaan met lokale bladjes of andere advertenties en daar komen precies 0,0 reacties uit. Google Ads is meetbaar, aanpasbaar en als je het bijhoudt ook makkelijk. Verder heb ik dus geen enkele advertentie of marketing meer nodig. Superfijn dat ik dit van Suzan geleerd heb! 

Chiel Heijnsdijk

Eigenaar, Buitenkeuken Design