VERJAARDAGSACTIE

 

Omdat mijn bedrijf in september 7 jaar bestaat en ik jarig ben, trakteer ik jou op vier GRATIS waardevolle video's over Google Ads. 

 

Ontvang direct jouw gratis video's

Korte, duidelijke en praktijkgerichte video's. 

Voor iedereen die meer wil leren over Google Ads.

Normaal betaal je €997,- voor toegang tot de SEA academy waar deze video's onderdeel van zijn. Jij krijgt ze nu gratis!

Deze aanbieding is helaas verlopen.

 

Ben je een ondernemer, (online) marketeer, communicatieprofessional of webwinkelier en wil je meer leren over Google Ads?

 

Wat krijg je?

 

De SEA academy is de meest praktijkgerichte Google Ads leeromgeving die er bestaat, met +/-100 videolessen over Google Ads en alles wat daarbij komt kijken.  Jij kunt nu 4 videolessen uit de SEA academy gratis bekijken. Deze zijn normaal alleen toegankelijk voor leden.

 

 

Video:

Waarom je altijd moet adverteren op jouw eigen naam


Veel ondernemers weten niet dat de concurrentie op de loer ligt in Google en dat deze zelfs adverteert op jouw naam. Huh? Jazeker. Als iemand dan zoekt op jouw(!!) bedrijfsnaam sta jij niet bovenaan maar de concurrent. In deze video leer je hoe je dit kunt voorkomen.

Video:

De voordelen van Google Ads


Met Google Ads kun je jouw omzet in korte tijd enorm verhogen. Voor sommige klanten is Google Ads zelfs hun belangrijkste inkomstenbron. In deze video ontdek je de voordelen van Google Ads.

Video:

Verschillende zoekwoordtypen


Adverteren in Google doe je door het toevoegen van zoekwoorden aan jouw campagnes. Vervolgens worden deze gekoppeld aan zoekopdrachten van de zoekers (dus wat men daadwerkelijk zoekt in Google). Hoe zorg je er nu voor dat de juiste zoekwoorden aan de juiste zoekopdrachten (zoektermen) worden gekoppeld? In deze video leg ik het uit aan de hand van een praktijkvoorbeeld.

Video:

Klikprijzen, biedingen en het veilingsysteem


Hoe bepaal je welk CPC-bod je in moet stellen voor je zoekwoorden? Is dit ook de werkelijke klikprijs die je betaalt aan Google? Hoe kan het dat iemand die lager biedt per zoekwoord, een hogere positie heeft? In deze video wordt antwoord gegeven op deze vragen. Je leert meer over het bieding- en veilingsysteem. 

Over Suzan

Hoi, ik ben Suzan. De afgelopen jaren heb ik honderden Google Ads campagnes voor klanten opgezet en beheerd met een totale omzet van in de zes nullen.

 

Ik kan jou leren hoe je aan ‘de knoppen moet draaien’ zodat je in plaats van geld verspillen geld gaat verdienen.

 

Ik kan je alvast een geheimpje verklappen. Je raakt nu misschien nog gefrustreerd van Google Ads, maar geloof me, het gaat straks echt leuk worden als je ziet hoe hard je business hiermee kan groeien.
 

Suzan van Heck - Google Ads specialist

 

Ontvang direct jouw video's 

 

Deze actie eindigt op 30 september