Praktijkgerichte Google Ads cursus

Ik leer je strategieën die ik zelf ook gebruik. Dingen die ik in de praktijk heb toegepast en waarvan ik weet dat ze werken

Word lid van de SEA Academy

Google Ads cursus

Ben jij klaar om meer klanten aan te trekken via het internet? Wil je Google Ads niet (langer) uitbesteden maar wil je zelf leren hoe je aan de knoppen moet draaien? Dan is deze praktische Google Ads cursus iets voor jou! Er is veel theorie te vinden over Google Ads. Echter, wat vaak ontbreekt is hoe je die theorie in de praktijk moet toepassen. Dat ga ik je leren! Alle kennis en ervaring die ik in alle jaren heb opgedaan, ga ik met je delen.
Google Ads cursus

Dit zeggen anderen:

“De samenwerking met Suzan verloopt erg prettig. Samen kunnen we snel schakelen en Suzan adviseert helder. Haar kennis en input bieden veel mogelijkheden voor Knit Factory.”

Marjolein Kok

Marketing Manager, Knit Factory

“Suzan geeft ons zeer deskundig advies. Niet voor eigen gewin, maar oprecht de beste kosten en baten analyse voor ons als klant. Dankzij haar weten we onze doelgroepen online te bereiken en boekingen te genereren.”

Joep van Gruijthuijsen

Eigenaar, Moeke Mooren

“Ik ben een aantal keren geholpen door Suzan met het instellen van Google Ads. Ik ontving een uitgebreid adviesrapport en daar heb ik echt iets aan gehad! Ben je op zoek naar een SEA expert? Dan moet je zeker bij Suzan zijn.”

Rachelle Blok

Eigenaar, Leer E-mailmarketingf

Herken je dit?

N

Je bent een dienstverlener (bijvoorbeeld een coach, trainer of adviseur) en je krijgt tot nu toe vooral klanten via mond-tot-mond reclame. Het lukt je maar niet om (meer) klanten te krijgen.

N
Je weet dat er online veel kansen liggen. Als mensen jouw bedrijf of diensten zoeken in Google, dan is ben je niet goed vindbaar en staan concurrenten bovenaan. Je weet niet wat je hieraan kan doen.
N

Beter vindbaar in Google klinkt ingewikkeld en je hebt geen idee hoe je dit kan bereiken. Geld om een marketeer in te huren heb je niet, dus je wilt zelf aan de slag met je website.

N
Het goede nieuws is, dat het ook voor jóu mogelijk is om via het internet meer klanten te krijgen. En het is eenvoudiger te realiseren dan je denkt. Ik kan je leren hoe!
Google Ads leren
SEA cursus

Hoe zou het zijn..

Stel je voor dat je niet meer hoeft te ‘hopen’ dat er vanzelf nieuwe klanten op je pad komen. Hoe zou het zijn als je actief invloed hierop kunt uitoefenen? Een continue stroom van nieuwe klanten, zodat je agenda gevuld blijft en je omzet gaat stijgen? Meer klanten betekent meer inkomen en meer inkomen betekent meer geld. Geld dat je kunt spenderen om investeringen te doen in je bedrijf. Of om leuke dingen te doen met je gezin. Een stressvrij leven, omdat je weet dat je je rekeningen kunt betalen. Laat mij je helpen om dit te bereiken!

Hoi, ik ben Suzan en Google Ads specialist.

Ik help ondernemers aan meer leads, klanten en omzet via dit geweldige advertentiekanaal. “Geweldig?” hoor ik je zeggen. Jazeker! Mits je het op de juiste manier inzet. Want Google Ads (voorheen AdWords) heeft tegenwoordig zoveel mogelijkheden, dat je wél moet weten wat je doet. Dat kan ik je leren!
Al jaren beheer ik succesvolle Google Ads campagnes voor mijn klanten, voornamelijk MKB-ondernemers in de dienstverlening Dit doe ik met veel plezier. Maar ik wil meer doen met mijn kennis, namelijk andere ondernemers helpen. Ik wil je graag alles leren over mijn passie, want dat is Google Ads inmiddels geworden.

De jarenlange kennis die ik heb opgedaan wil ik graag met jou delen!
Google is absoluut het nummer 1 omzetkanaal voor ondernemers! Dat kan het ook voor jou worden. Durf jij de volgende stap in jouw online succes te zetten? Laten we samenwerken!

SEA specialist Suzan van Heck

Twijfel je over de beste keuze?

Ontvang 50% korting op mijn nieuwe Google Shopping cursusOm de lancering te vieren, krijg jij een uniek aanbod, om deze cursus met meer dan 50% korting aan te schaffen.

Dit is dé cursus voor iedereen die wil starten met gratis en betaalde vermeldingen in Google Shopping! Je betaalt nu tijdelijk slechts €97,- (in plaats van €197) voor levenslang toegang.