Gratis online masterclass klantreis en Google Ads

CaseMarketing en Booming Marketing organiseren gratis online masterclass

21-06-2021 | Blog, Nieuws

Woensdag 7 juli om 10:00 uur organiseert CaseMarketing in samenwerking met Booming Marketing een gratis online masterclass over de klantreis in combinatie met Google Ads.

Iboya Endhoven: customer journey (klantreis) expert

Iboya Endhoven van Booming Marketing is customer journey (klantreis) expert. Omdat we samen een grote passie delen voor ons vak én we daarmee andere ondernemers willen helpen bieden we een gratis online masterclass aan.

Veel ondernemers hebben namelijk geen idee hoe ze meer klanten kunnen aantrekken via internet. Ze weten dat ze er iets mee moeten doen, maar de uitvoering is vaak nog lastig. 

Inhoud online masterclass

Welke reis legt jouw ideale klant af en hoe maak je van een onbekende een betalende klant? Leer in vier stappen de weg van jouw (toekomstige) klanten in kaart te brengen en te begrijpen. Ontdek de kracht van Google Ads in dit proces.

Ga mee op klantreis en schrijf je in voor deze masterclass, die door Iboya en Suzan samen wordt gegeven.

  • Online masterclass: Klantreis & Google Ads
  • Datum: woensdag 7 juli
  • Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BLACK FRIDAY ACTIE200,- korting op de SEA Academy met kortingscode BLACKFRIDAYKORTING

Alleen vandaag geldig! Vul kortingscode BLACKFRIDAYKORTING in en krijg €200,- korting op het groeps- of VIP-programma van de SEA academy.

De SEA academy is de meest praktijkgerichte Google Ads leeromgeving die er bestaat. Je krijgt een jaar lang onbeperkt toegang krijgt tot de community en alle cursussen (inmiddels meer dan 140 video's). Ook kun je een jaar lang vragen stellen en krijg je support en begeleiding.