SEA Academy

De meest praktijkgerichte Google Ads leeromgeving die er bestaat! Je krijgt toegang tot alle cursussen.

Nu voor €797,- per jaar (of 4x €220,-)

Tijdelijke actie
Ja, ik wil korting

Doe je mee?

Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan ga ik delen in de SEA academy.

In de leeromgeving ligt de nadruk op praktische, korte video’s én je krijgt persoonlijke coaching van mij. Handig als je even vastloopt. Je bent sowieso niet alleen. Je wordt namelijk lid van een community met gelijkgestemde ondernemers en marketeers.

 

SEA academy

Leer hoe jij geld kunt verdienen met Google Ads

Succesvol adverteren is eenvoudiger dan je denkt. Ook jij kunt het. Je gaat op een doeltreffende manier leren hoe jij meer klanten en omzet krijgt door een betere zichtbaarheid in Google.

Niks, geen ellenlange video’s en lappen tekst (waar je toch geen tijd voor hebt). Verwacht ook geen langdradige video’s over de theorie. Want die theorie kun je ook bij Google zelf volgen. Nee, wat jij gaat leren is de praktijk! Dus hoe pas je de theorie in de praktijk toe?

Je gaat leren hoe je maximale controle krijgt over je campagnes en je kosten. Je leert hoe je aan ‘de knoppen moet draaien’ zodat je in plaats van geld verspillen geld gaat verdienen.

Herken je dit?

N

Je hebt geen flauw idee wat je nu preci​​​​​​es moet doen en je doet maar wat.

N

Je hebt geen grip op de campagnes en het geld vliegt er doorheen. 

N

Google Ads kost alleen maar geld en levert te weinig op.

N

Je wordt bedolven onder alle functies en mogelijkheden en je weet niet hoe en waar te beginnen.

N

De theorie heb je gelezen maar je mist praktijkkennis. 

N

Je weet dat je het moet doen, maar je ziet er enorm tegenop.

N

Het kost je te veel tijd en energie en uiteindelijk werkt het nog steeds niet zoals je wilt.

N

Je twijfelt heel erg of je het wel goed doet en je hebt geen aanspreekpunt voor vragen. 

 

De meeste ondernemers en marketeers behalen niet genoeg resultaten met Google Ads

Google Ads leren

SEA Academy

De SEA Academy is geopend op 1 juli 2020 en wordt de komende tijd verder uitgebreid met content. Jij kunt nu instappen tegen een gereduceerd tarief. Je hebt dan de mogelijkheid om mee te denken over de inhoud. Op die manier kan ik zorgen dat de inhoud perfect aansluit op waar jij behoefte aan hebt.

Met korte, duidelijke video’s wordt de nadruk vooral gelegd op de praktische toepassing van de theorie. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding, zodat je altijd al jouw vragen kunt stellen en nooit vastloopt.

Praktijkgerichte video’s

N

Google Ads cursus

In deze uitgebreide cursus leer je hoe je Google Ads succesvol kunt inzetten voor jouw bedrijf. Je leert o.a. een ijzersterke campagnestructuur te maken en hoe je de campagnes kunt bijsturen en optimaliseren.

N

Google Shopping cursus

Je gaat leren hoe je Google Shopping opzet voor jouw webshop. Hoe het Google Ads Merchant Center werkt en hoe je een feed kunt maken en optimaliseren.

N

Tech & Tools

Uitleg over technische zaken zoals Google Analytics, doelen instellen, calltracking, etc.

N

Tips & Tricks

Tips en advies hoe jouw website of webshop hoger in Google kan komen. Naast Google Ads zullen er ook tips over SEO (zoekmachine optimalisatie) gedeeld worden. 

N

Bonus: e-mailmarketing automation

Training van ActiveCampaign expert Rachelle Blok:

  • Weggever opvolging
  • 4-daagse promotie
  • Retargeting op basis van websitebezoeken
  • Engagement tagging
  • Retargeting op basis van verlaten winkelwagen bezoekers

Persoonlijke begeleiding

N

Q&A

Elke twee weken is er een Zoom meeting waarbij jij al jouw vragen kunt stellen. De opnames van deze meeting worden na afloop gedeeld in de leeromgeving.

N

Campagne reviews

Je kunt je campagnes naar mij sturen en dan zal ik feedback geven tijdens de Q&A.

N

Besloten community

Je krijgt toegang tot een community met gelijkgestemde ondernemers. Leer, inspireer en motiveer elkaar. Deel successen, vraag advies en deel ervaringen met anderen. Ook kun je in de community 24/7 jouw vragen stellen.

N

Bonus: Expert Modules

In dit onderdeel delen andere experts hun kennis. Naast Rachelle Blok en Birgit Luijk zullen er nog meer experts bijkomen. 

N

Bonus: Facebook/Instagram retargeting

Social Media expert Birgit Luijk geeft een training over retargeting via Facebook en Instagram. Ofwel hoe je kan zorgen dat mensen die op jouw website zijn geweest, weer met jouw bedrijf of producten in aanraking komen via social media. 

Dit zeggen anderen:

“Suzan legt stap voor stap zeer eenvoudig alles uit zodat het zelfs voor mij als leek, goed te volgen is. Op de manier waarop ze het uitlegt wil je er mee aan de slag en is het zelfs leuk.”

Anja Westerduin

Eigenaresse webshop, Metiez

“De cursus is voor mij heel verhelderend geweest. Ik heb nu een veel duidelijker beeld, van waar ik op moet letten en veel meer overzicht. Suzan heeft veel kennis van zaken en weet dit ook goed over te brengen. Ook als je niet zo bekend met alle termen bent.”

Hilde ten Cate

Eigenaresse, To the Point acupunctuur

Suzan is enthousiast, deskundig, gedreven, helder en eenvoudig in uitleg. Het is prettig om met haar samen te werken en een aanrader om een cursus bij haar te volgen.

Hanneke van Ledden

Eigenaresse, Van Ledden Ongediertebestrijding

Hoi, ik ben Suzan van Heck

Ik ben Google Ads specialist en gecertificeerd Google partner. 

De afgelopen jaren heb ik honderden Google Ads campagnes voor klanten opgezet en beheerd met een totale omzet van in de zes nullen.

Dit kreeg ik voor elkaar met een bepaalde manier van werken, waarvan ik dacht dat iedereen dat zo deed. 

Dat laatste had ik dus mis.

Daarom heb ik besloten om mijn strategie en jarenlange kennis te gaan delen in een online academie.  

Doe je mee?

  • Expert in Search Ads 90% 90%
  • Expert in Display Ads 90% 90%
  • Expert in Google Shopping 90% 90%
  • Expert in Remarketing 90% 90%

Ik leer jou het geheim van succesvol adverteren  

Ik volg altijd een bepaalde succes-strategie, waarvan ik dacht dat iedereen het zo deed. Maar in werkelijkheid blijkt 90% die strategie dus niet toe te passen. Ze laten serieuze omzet liggen, maar…… ze verspillen ook veel geld aan campagnes die niet goed renderen en daardoor uiteindelijk meer kosten dan dat ze opleveren.

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ook jij kunt het. Je moet alleen even weten hoe. Alle (beginners)fouten die ik gemaakt heb, blijven jou bespaard. Want ik ga al mijn kennis met jou delen in de SEA academy.

Ik kan je alvast een geheimpje verklappen. Je raakt nu misschien nog gefrustreerd van Google Ads, maar geloof me, het gaat straks echt leuk worden als je ziet hoe hard je business hiermee kan groeien.

SEA ACADEMY –  KORTING!!

Stap nu voordelig in voor €797,- per jaar (in plaats van €997,-)
Betaling in 4 termijnen van €220,- mogelijk 

De SEA Academy is op 1 juli geopend en zal de komende periode verder uitgebreid worden met nieuwe content. Omdat leeromgeving nog in ontwikkeling is, kun je nu instappen met korting. Je hebt dan de mogelijkheid om mee te denken over de inhoud. Op die manier kan ik zorgen dat de inhoud perfect aansluit op waar jij behoefte aan hebt. 

Je leert onder andere:

N

Een bewezen strategie voor Google Ads

N

Hoe alle instellingen moeten staan

N

Best practices uit de praktijk

N

Hoe je een zoekwoordenonderzoek doet

N

Winnende advertentieteksten schrijven

N

Hoe je goede extensies maakt

N

Wat een ijzersterke campagnestructuur is

N

Hoe je de kwaliteitsscore kunt verbeteren

N

Prestaties meten en analyseren

N

Hoe je campagnes kunt optimaliseren

N

Handige tools en hulpmiddelen

Voor wie is het geschikt:

N

Ondernemers

N

(Online) marketeers

N

Communicatieprofessionals

N

Webwinkeliers

“Dit is geen cursus waarvan je een login krijgt en het vervolgens uit mag zoeken. Nee, dit is een leeromgeving met een community en hulp en begeleiding van mij. Mijn missie is om jou echt iets te leren, niet om even snel een cursus te verkopen. Daarom ben ik er voor al jouw vragen en krijg je begeleiding zodat je nooit vastloopt.” 

Veelgestelde vragen

Moet ik alle lessen volgen?

Nee, je hoeft alleen de lessen te volgen die jij interessant vindt.

Hoe lang heb ik toegang tot de SEA academy?

Je hebt een jaar toegang tot de academy, trainingen, bonussen, support en de community zo lang jouw abonnement loopt. 

Hoe lang duurt de training?

Deze training heeft niet echt een bepaalde duur. Er komen steeds nieuwe video’s bij, dus je kunt er doorlopend aan werken. Je kunt hem volledig in jouw eigen tijd volgen. Dus wanneer het jou uitkomt.

Hoeveel tijd kost het?

Dat is volledig aan jezelf. De video’s zijn allemaal ongeveer 10-15 minuten. Hoe meer tijd je erin stopt, hoe sneller je alles onder de knie hebt. 

Wat is de duur van de overeenkomst?

Bij een jaarabonnement heb je een jaar toegang tot de academy, trainingen, bonussen, support en de community.  Na dat jaar kun je maandelijks opzeggen. Je abonnement loopt automatisch door na 1 jaar.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Je kunt je abonnement opzeggen door te mailen naar suzan@casemarketing.nl  Als je een jaarabonnement hebt, dan kun je 1 jaar na de eerste aankoopdatum opzeggen. Een jaar loopt vanaf het moment van aankoop tot 12 maanden daarna. Na de eerste 12 maanden kun je maandelijks opzeggen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt jouw jaarabonnement in 4 termijnen betalen.

Kan ik ook maandabonnement kopen?

Nee helaas. Op dit moment kun je uitsluitend een jaarabonnement afnemen. Reden is, dat ik het belangrijk vind dat je echt de tijd neemt om Google Ads te leren. Binnen een maand gaat dit niet lukken. 

Is de SEA academy helemaal klaar als ik lid word?

Nee, de SEA academy zal de komende maanden verder uitgebouwd worden. Ik wil deze namelijk samen met jou bouwen! Op 1 juli zullen er al wel diverse modules beschikbaar zijn, zodat je meteen aan de slag kunt. Verder zal er maandelijks nieuwe content bijkomen.

 

Is de training voor beginners of gevorderden?

De training is vooral gericht op mensen die nog geen tot weinig ervaring hebben met adverteren in Google Ads. Maar voor gevorderden zitten er ook een paar interessante modules bij. 

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur een berichtje suzan@casemarketing.nl en je krijgt dan binnen 24u antwoord van mij.

September feestmaandWie jarig is trakteert: GRATIS Google Ads video's

Omdat mijn bedrijf deze maand 7 jaar bestaat en ik jarig ben, trakteer ik jou op vier GRATIS waardevolle video's over Google Ads.