SEA Academy

De meest praktijkgerichte Google Ads leeromgeving die er bestaat! Je krijgt toegang tot alle cursussen.

Ik ga je helpen

Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan ga ik delen in de SEA academy.

In de leeromgeving ligt de nadruk op praktische, korte video’s én je krijgt hulp en begeleiding van mij. Handig als je even vastloopt. Je bent sowieso niet alleen. Je wordt namelijk lid van een community met gelijkgestemde ondernemers en marketeers.

 

SEA academy

Leer hoe jij geld kunt verdienen met Google Ads

Succesvol adverteren is eenvoudiger dan je denkt. Ook jij kunt het. Je gaat op een doeltreffende manier leren hoe jij meer klanten en omzet krijgt door een betere zichtbaarheid in Google.

Niks, geen ellenlange video’s en lappen tekst (waar je toch geen tijd voor hebt). Verwacht ook geen langdradige video’s over de theorie. Want die theorie kun je ook bij Google zelf volgen. Nee, wat jij gaat leren is de praktijk! Dus hoe pas je de theorie in de praktijk toe?

Je gaat leren hoe je maximale controle krijgt over je campagnes en je kosten. Je leert hoe je aan ‘de knoppen moet draaien’ zodat je in plaats van geld verspillen geld gaat verdienen.

Herken je dit?

N

Je hebt geen flauw idee wat je nu preci​​​​​​es moet doen en je doet maar wat.

N

Je hebt geen grip op de campagnes en het geld vliegt er doorheen. 

N

Google Ads kost alleen maar geld en levert te weinig op.

N

Je wordt bedolven onder alle functies en mogelijkheden en je weet niet hoe en waar te beginnen.

N

De theorie heb je gelezen maar je mist praktijkkennis. 

N

Je weet dat je het moet doen, maar je ziet er enorm tegenop.

N

Het kost je te veel tijd en energie en uiteindelijk werkt het nog steeds niet zoals je wilt.

N

Je twijfelt heel erg of je het wel goed doet en je hebt geen aanspreekpunt voor vragen. 

 

De meeste ondernemers en marketeers behalen niet genoeg resultaten met Google Ads

Google Ads leren

De SEA academy is een leeromgeving die bestaat uit meerdere cursussen en modules:

Google Ads academy overzicht

SEA Academy: uniek in Nederland

Er bestaat geen Google Ads cursus die zo praktijkgericht is als deze cursus. Wat de SEA academy uniek maakt is de combinatie van praktische video’s met uitgebreide begeleiding. Je krijgt toegang tot alle cursussen, je kunt onbeperkt vragen stellen EN je kunt jouw campagnes laten reviewen*.

De SEA Academy is continu in ontwikkeling en wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe content. Als cursist heb je de mogelijkheid om mee te denken over de inhoud. Op die manier kan ik zorgen dat de video’s perfect aansluiten op waar jij behoefte aan hebt.

Met korte, duidelijke video’s wordt de nadruk vooral gelegd op de praktische toepassing van de theorie. Daarnaast krijg je hulp en begeleiding, zodat je altijd al jouw vragen kunt stellen en nooit vastloopt.

*De campagne reviews zijn alleen beschikbaar voor deelnemers van het VIP-programma. 

Praktijkgerichte video’s

N

Google Ads cursus

In deze uitgebreide cursus leer je hoe je Google Ads succesvol kunt inzetten voor jouw bedrijf. Je leert o.a. een ijzersterke campagnestructuur te maken en hoe je de campagnes kunt bijsturen en optimaliseren.

Bonus: remarketing voor zoek- en displaycampagnes.

N

Google Shopping cursus

Je gaat leren hoe je Google Shopping opzet voor jouw webshop. Hoe het Google Ads Merchant Center werkt en hoe je een feed kunt uploaden en optimaliseren. Je ontdekt hoe je optimale zichtbaarheid krijgt in zowel de gratis als betaalde Google Shopping resultaten.

N

Tech & Tools

Uitleg over technische zaken zoals Google Analytics, doelen instellen, calltracking, Tag Manager, etc.

N

Replay Q&A

Elke twee weken kun je live vragen stellen via Zoom. De Q&A’s worden opgenomen en kan je terugkijken mocht je deze gemist hebben.

N

Tips & Tricks*

Tips en advies hoe jouw website of webshop hoger in Google kan komen. Naast Google Ads worden er ook tips over SEO (zoekmachine optimalisatie) gedeeld. 

Hulp en begeleiding

N

Vragen stellen, sparren en feedback krijgen

Als lid van de SEA academy kun je onbeperkt vragen stellen, zodat je nooit vastloopt. Ik ben daar om met jou te sparren of om feedback te geven op jouw Google Ads campagnes. Via de community, Q&A sessies en campagne reviews* krijg jij alle hulp en begeleiding die jij nodig hebt!

N

Q&A

Elke twee weken is er een Zoom meeting waarbij jij al jouw vragen kunt stellen. De opnames van deze meetings worden na afloop gedeeld in de leeromgeving.

N

Besloten community

Je krijgt toegang tot een community met gelijkgestemde ondernemers. Leer, inspireer en motiveer elkaar. Deel successen, vraag advies en deel ervaringen met anderen. Ook kun je in de community 24/7 jouw vragen stellen.

N

Bonus: Expert Modules

In dit onderdeel delen andere experts hun kennis. Mark Bongers geeft een Facebook cursus, Rachelle Blok geeft een E-mailmarketing automation cursus en Birgit Luijk deelt haar kennis over Retargeting. Ook is er een Masterclass over de online klantreis i.c.m. Google Ads inbegrepen. Deze masterclass wordt gegeven voor Iboya Endhoven (customer journey expert) en mij.

*Campagne reviews zijn uitsluitend beschikbaar voor deelnemers van het VIP-programma.

Dit zeggen anderen:

“De video’s van de SEA academy zijn kort en krachtig. Suzan legt het duidelijk uit en ze heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ook campagne review die ze gemaakt heeft is erg leerzaam. Alles wordt op een leuke manier gebracht. We hebben ook wel eens trainingen gevolgd bij andere partijen maar die waren een stuk saaier.”

Caroline Hermans

Marketeer en eigenaresse, WebShepherd

IK KRIJG NU KLANTEN VIA GOOGLE ADS

In het verleden heb ik zelf geadverteerd, zonder succes. Pas toen Suzan mij heeft geleerd hoe ik mijn campagnes slim kan bouwen, kreeg ik klanten. Met veel plezier heb ik in korte tijd veel geleerd. Nu blijf ik mijn campagnes bijschaven met alles wat ik leer in de SEA academy, zodat ik met weinig geld slim kan adverteren”.

Mirjam Visser

Relatietherapeut, mirjamvisser.nl

MIJN OMZET UIT GOOGLE ADS IS 100% GEGROEID

“Dankzij de hulp van Suzan heb ik 100% groei gehaald uit Google Ads. Ze biedt een zeer gedegen Google Ads training aan, met een grote bibliotheek van trainingsmateriaal, tips en tricks. Ik kan mijn campagnes nu beter bijsturen zodat ik meer resultaat behaal.”

Rick Janssen

Eigenaar, Maskprotect

Sandy vertelt over haar ervaring met de SEA academy; ‘Suzan staat altijd voor je klaar’

Mirjam heeft haar jaardoel in september al gehaald

Hoi, ik ben Suzan van Heck

Ik ben Google Ads specialist en gecertificeerd Google partner. 

De afgelopen jaren heb ik honderden Google Ads campagnes voor klanten opgezet en beheerd met een totale omzet van in de zes nullen.

Dit kreeg ik voor elkaar met een bepaalde manier van werken, waarvan ik dacht dat iedereen dat zo deed. 

Dat laatste had ik dus mis.

Daarom heb ik besloten om mijn strategie en jarenlange kennis te gaan delen in een online academie.  

Doe je mee?

 • Expert in Search Ads 90% 90%
 • Expert in Display Ads 90% 90%
 • Expert in Google Shopping 90% 90%
 • Expert in Remarketing 90% 90%

Ik leer jou het geheim van succesvol adverteren  

Ik volg altijd een bepaalde succes-strategie, waarvan ik dacht dat iedereen het zo deed. Maar in werkelijkheid blijkt 90% die strategie dus niet toe te passen. Ze laten serieuze omzet liggen, maar…… ze verspillen ook veel geld aan campagnes die niet goed renderen en daardoor uiteindelijk meer kosten dan dat ze opleveren.

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ook jij kunt het. Je moet alleen even weten hoe. Alle (beginners)fouten die ik gemaakt heb, blijven jou bespaard. Want ik ga al mijn kennis met jou delen in de SEA academy.

Ik kan je alvast een geheimpje verklappen. Je raakt nu misschien nog gefrustreerd van Google Ads, maar geloof me, het gaat straks echt leuk worden als je ziet hoe hard je business hiermee kan groeien.

SEA ACADEMY

Jij kunt vanaf €1297,- instappen!

Je krijgt 1 jaar lang onbeperkt toegang tot alle cursussen en de community. Ook kun je vragen stellen en krijg je support en begeleiding.

De SEA academy is de grootste en meest uitgebreide Google Ads leeromgeving van Nederland en België. Met ruim 140 video’s en 40+ uur aan lesmateriaal leer je alles over succesvol adverteren in Google Ads. Uniek aan de academy is de hoge mate van begeleiding. Via tweewekelijkse Q&A’s kun jij live vragen stellen. Daarnaast kun je dagelijks terecht met vragen in de besloten community. Hier ontmoet je ook gelijkgestemde ondernemers. 

Naast het groepsprogramma heb je de mogelijkheid om te kiezen voor het VIP-programma met 1-op-1 coaching.

Je leert onder andere:

N

Een bewezen strategie voor Google Ads

N

Hoe alle instellingen moeten staan

N

Best practices uit de praktijk

N

Hoe je een zoekwoordenonderzoek doet

N

Winnende advertentieteksten schrijven

N

Hoe je goede extensies maakt

N

Wat een ijzersterke campagnestructuur is

N

Hoe je de kwaliteitsscore kunt verbeteren

N

Prestaties meten en analyseren

N

Hoe je campagnes kunt optimaliseren

N

Handige tools en hulpmiddelen

Voor wie is het geschikt:

N

Ondernemers

N

(Online) marketeers

N

Communicatieprofessionals

N

Webwinkeliers

Een rondleiding door de SEA academy (VIP)

“Dit is geen cursus waarvan je een login krijgt en het vervolgens uit mag zoeken. Nee, dit is een leeromgeving met een community en hulp en begeleiding van mij. Mijn missie is om jou echt iets te leren, niet om even snel een cursus te verkopen. Daarom ben ik er voor al jouw vragen en krijg je begeleiding zodat je nooit vastloopt.” 

Kies je pakket

SEA Academy

(Groepsprogramma)

Toegang tot alle cursussen:

  • Google Ads search cursus
  • Google Ads remarketing cursus
  • Google Shopping cursus
  • Tech & Tools cursus (o.a. Google Analytics)
  • SEA/SEO Tips & Tricks

Toegang tot deze modules:

  • Alle opnames van de Q&A’s
  • Alle opnames van campagne reviews (van VIP cursisten)
  • Downloads (e-books, werkboeken, gratis proefabonnementen)

Bonus: toegang tot expert modules

  • Facebook adverteren (Mark Bongers)
  • Masterclass klantreis en Google Ads (Iboya Endhoven)
  • Facebook retargeting (Birgit Luijk)
  • E-mailmarketing (Rachelle Blok)
  • Conversiegerichte landingspagina’s maken (Danie van Styn)

Lesmateriaal

  • Meer dan 140 video’s
  • Meer dan 40+ uur aan lesmateriaal
  • E-books
  • Werkboeken
  • Maandelijks nieuwe content

Daarnaast krijg je hulp & begeleiding:

  • 26 online coachingsessies (2x per maand live vragen stellen tijdens Q&A).
  • 24/7 vragen stellen in besloten community

Prijs €1297,- ex btw

Of betaal in delen:

 • 2 maandtermijnen van €680,-
 • 4 maandtermijnen van €357,-

Voor dit bedrag krijg jij maar liefst 1 jaar lang alle hulp, begeleiding en lessen die je nodig hebt om een Google Ads expert te worden, zodat je meer klanten en omzet uit Google krijgt. Ben jij klaar om te groeien? Meld je dan vandaag nog aan. Je kunt direct starten.

Let op: twijfel je nog of je lid wilt worden van het SEA academy groepsprogramma? Tot 1 december 2021 is deze nog verkrijgbaar voor een lage prijs, daarna gaat de prijs omhoog.

SEA academy

(VIP-programma)

Wil je snel groeien en 1-op-1 begeleiding? Dan is het VIP-programma wat voor jou.

Inhoud:

 • Je krijgt alles uit het groepsprogramma en daarnaast:
 • 2 campagne reviews (persoonlijke feedback op jouw gemaakte Google Ads campagnes)
 • 10 x een half uur 1-op-1 coaching van Suzan (in totaal 5 uur)*.

*Dit kan zijn in de vorm van losse uren of een dagdeel bij ons op kantoor in Boven-Leeuwen (tussen Nijmegen en Tiel). Naast online coaching is het namelijk ook mogelijk om offline coaching te krijgen.

We gaan samen kijken hoe we jouw bedrijf een boost kunnen geven d.m.v. Google Ads.

Prijs €1997,- ex btw

Of betaal in delen:

 • 2 maandtermijnen van €1048,-
 • 4 maandtermijnen van €549,-

Let op: het VIP pakket gaat veranderen en zal vervangen worden door een nieuw VIP programma. Vanaf 1 december 2021 gaat ook de prijs omhoog. Dit is de laatste kans om dit programma voor deze prijs en in deze vorm aan te schaffen.

 

Black Friday: €200,- korting

Bij aanschaf van het SEA academy groeps- of VIP-programma krijg je nu tijdelijk €200,- korting met kortingscode: BLACKFRIDAYKORTING

Deze aanbieding is verlengd en is geldig t/m zondag 28 november 23.59 uur.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt direct beginnen. Na betaling krijg je toegang tot de online leeromgeving, community en kun je direct gebruikmaken van support en begeleiding. Er zijn momenteel ruim 140 videolessen klaar om te bekijken.

Wanneer is de live dag?

De live dag wordt eenmalig gegeven. Zodra alle aanmeldingen definitief zijn (na 17 november) zal er contact op worden genomen met de cursisten die in aanmerking komen voor de live dag. Via datumprikker wordt er een dag gekozen waarop alle cursisten kunnen. Indien niet iedereen op dezelfde dag kan, dan zal er een dag gekozen worden waarop de meeste mensen kunnen.

Moet ik alle lessen volgen?

Nee, je hoeft alleen de lessen te volgen die jij interessant vindt.

Hoe lang heb ik toegang tot de SEA academy?

Je hebt een jaar toegang tot de academy, trainingen, bonussen, support en de community zo lang jouw abonnement loopt. 

Hoe lang duurt de training?

Deze training heeft niet echt een bepaalde duur. Er komen steeds nieuwe video’s bij, dus je kunt er doorlopend aan werken. Je kunt hem volledig in jouw eigen tijd volgen. Dus wanneer het jou uitkomt.

Krijg ik begeleiding?

Ja, elke twee weken kun je deelnemen aan een Q&A via Zoom en je krijgt 24/7 support in de besloten community.

Het groepsprogramma bevat (buiten de gezamenlijke Q&A’s) geen 1-op-1 coaching. Als je dit laatste wenst adviseren we je om te kiezen voor het VIP-programma. Je hebt dan tevens de mogelijkheid om je campagne te laten reviewen. Hiervan zal een video gemaakt worden en deze wordt gedeeld in de leeromgeving. Hier kun je ook campagnereviews van andere deelnemers zien.

Hoeveel tijd kost het?

Dat is volledig aan jezelf. De video’s zijn allemaal ongeveer 10-15 minuten. Hoe meer tijd je erin stopt, hoe sneller je alles onder de knie hebt. 

Wat is de duur van de overeenkomst?

Een jaarabonnement gaat in vanaf het moment van aankoop. Vervolgens heb je 12 maanden toegang tot de academy, trainingen, bonussen, support en de community.  Na dat jaar stopt je abonnement automatisch. Uiteraard krijg je t.z.t. wel een leuk verlengingsvoorstel.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het abonnement stopt automatisch na een jaar. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens aan vastzit. Opzeggen aan het eind is dan ook niet nodig. Alles stopt automatisch. Uiteraard krijg je t.z.t. wel een leuk verlengingsvoorstel.  

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt jouw jaarabonnement in 2 of 4 maandtermijnen betalen. Vervolgens wordt er respectievelijk 2 of 4 maanden achter elkaar automatisch een bedrag van je rekening afgeschreven.

Kan ik ook maandabonnement kopen?

Nee helaas. Op dit moment kun je uitsluitend een jaarabonnement afnemen. Reden is, dat ik het belangrijk vind dat je echt de tijd neemt om Google Ads te leren. Binnen een maand gaat dit niet lukken.

Is de SEA academy helemaal klaar als ik lid word?

 De SEA academy is nooit klaar. Google Ads blijft ontwikkelen en daarmee zullen er ook steeds weer nieuwe videolessen gemaakt worden die inhaken op deze nieuwe ontwikkelingen. Op dit moment zijn er meer dan 140 videolessen klaar om te bekijken en dit aantal zal de komende periode verder uitgebreid worden.

Vanwege de updates van Google, zijn veel video’s in maart 2021 volledig vernieuwd. Je krijgt dus echt de meest actuele lesstof!  Als er vanuit de deelnemers verzoeken binnenkomen over relevante onderwerpen waar nog geen les over is, zal deze ontwikkeld worden.

Regelmatig zal er weer nieuwe content bijkomen. Deelnemers van de SEA academy kunnen mede bepalen welke content dit is. Zo kan ik het aanbod precies afstemmen op de wensen en behoeften van de cursisten.

Is de training voor beginners of gevorderden?

De training is vooral gericht op mensen die nog geen tot weinig ervaring hebben met adverteren in Google Ads. Maar voor gevorderden zitten er interessante modules bij.

Hoe verdien ik de investering terug?

Zie het bedrag niet als kosten, maar als een investering. Je koopt kennis en begeleiding zodat je sneller resultaten behaalt in je bedrijf. Jouw bedrijf kan in korte tijd enorm gaan groeien dankzij Google Ads, wat veel meer waard is dan deze eenmalige investering.

Stel jezelf de vraag: Hoeveel verkopen heb ik nodig om de investering terug te verdienen?

Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding?

Jazeker! Mits je natuurlijk een bedrijf hebt. Je ontvangt een BTW factuur die je kunt verwerken in je boekhouding.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur een berichtje naar info@casemarketing.nl en je krijgt dan binnen 24u antwoord van mij.

Bekijk de inhoud van de training 

Google Ads Search & Remarketing

Module 1 – Introductie

 • Over deze cursus

Module 2 – De voorbereiding

 • Google account aanmaken
 • Google Ads account aanmaken

Module 3 – De basis van Google Ads

 • Wat is zoekmachine adverteren?
 • De voordelen van Google Ads
 • Waar kunnen advertenties worden weergegeven?
 • Verschillende campagnetypen
 • Klikprijzen, biedingen en het veilingsysteem
 • Controle over uitgaven (dagbudgetten)

Module 4 – Zoekwoorden

 • Zoekwoordplanner
 • Andere zoekwoord tools
 • Zoekwoordtypen
 • Uitsluitingszoekwoorden

Module 5 – Kwaliteitsscore

 • Concurrent verslaan met minder kosten
 • Wat is de kwaliteitsscore en hoe kun je deze verbeteren
 • Het belang van goede landingspagina’s

Module 6 – Search campagnes opzetten

 • Accountstructuur
 • De ideale campagnestructuur
 • Campagnes + Instellingen
 • Locatietargeting
 • Biedstrategieën
 • Doelgroepen toevoegen
 • Soorten tekstadvertenties
 • Goede advertentieteksten schrijven
 • Extensies
 • Supersnel campagnes bouwen met de editor

Module 7 – Extensies

 • Sitelinkextensies
 • Extensies voor website-informatie
 • Highlight-extensies
 • Beeldextensies
 • Oproepextensies
 • Leadformulierextensies
 • Locatie-extensies
 • Locatie-extensies voor partners
 • Prijsextensies
 • App-extensies
 • Promotie-extensies
 • Supersnel extensies toevoegen met de editor
 • Problemen met extensies oplossen

Module 8 Prestaties meten en optimaliseren

 • Google Ads en Analytics koppelen
 • Doelen instellen
 • Conversies importeren & instellingen
 • Campagnes optimaliseren
 • Optimalisatie tips voor search campagnes
 • Bodaanpassingen

Module 9 – Geavanceerde technieken

 • Plaatsnaam verwerken in advertentieteksten
 • Keyword Insertion
 • Dynamische zoekadvertenties (DSA)

Module 10 – Remarketing

 • Wat is remarketing
 • Remarketing doelgroepen maken
 • RLSA en Display remarketing ads maken
Tech & Tools

Module 1 – Google Ads Editor

 • Wat is de Google Ads Editor?
 • Downloadlink

Module 2 – Google Analytics

 • Google Analytics account aanmaken
 • Google Analytics koppelen aan jouw website
 • De basisinstellingen van Google Analytics
 • Doelen instellen
 • De belangrijkste cijfers bekijken

Module 3 – Landingspagina tool

 • Adpage

Module 4 – Calltracking

 • Wat is calltracking?
 • Wat zijn de voordelen?
 • Wat zijn de kosten?
 • Gratis proefaccountImplementatie
 • Webinar call tracking

Module 5 – Google Tag Manager

 • Wat is Google Tag Manager?
 • Google Tag Manager instellen en installeren
 • Google Analytics instellen via Tag Manager
 • Gebeurtenissen instellen via Tag Manager
 • E-commerce instellen via Tag Manager

Module 6 – Rapportages

 • Google Data Studio
Google Shopping

Module 1 – Introductie

 • Wat is Google Shopping?
 • Voor wie is het geschikt?
 • Hoe werkt het?
 • Wat heb je nodig om te starten?

Module 2 – Het Google Merchant Center

 • Wat is het Merchant Center?
 • Merchant Center account aanmaken
 • Hoe moeten de instellingen staan?
 • Google Ads koppelen
 • Feed uploaden
 • Productbescherming instellen

Module 3 – Google Shopping campagne maken

 • Gratis vs betaalde Shopping
 • Smart vs. standaard shopping campagnes
 • Smart Shopping campagne maken
 • Standaard Shopping campagne maken

Module 4 – Optimalisatietips

 • Diagnostische gegevens checken
 • Feed optimaliseren verrijken
 • CPC en zoekwoord optimalisatie
 • Tools
 • Rapportage maken in Merchant Center
Overige modules

Module 1 – Tips & Tricks

Module 2 – Campagne reviews

Module 3 – Opnames Q&A

Module 4 – Expert Modules

Module 5 – Downloads

BLACK FRIDAY ACTIE200,- korting op de SEA Academy met kortingscode BLACKFRIDAYKORTING

Alleen vandaag geldig! Vul kortingscode BLACKFRIDAYKORTING in en krijg €200,- korting op het groeps- of VIP-programma van de SEA academy.

De SEA academy is de meest praktijkgerichte Google Ads leeromgeving die er bestaat. Je krijgt een jaar lang onbeperkt toegang krijgt tot de community en alle cursussen (inmiddels meer dan 140 video's). Ook kun je een jaar lang vragen stellen en krijg je support en begeleiding.