(Aankomend) SEA specialist gezocht

Ben je op zoek naar een leuke baan of nieuwe uitdaging in de online marketing? Een baan die je kunt combineren met schoolgaande kinderen? Of juist een baan waarin je als starter kunt doorgroeien? Kom dan werken bij CaseMarketing, een kleinschalig, specialistisch online marketingbureau met volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Over CaseMarketing

CaseMarketing is gespecialiseerd in bedrijven beter vindbaar maken in Google. We werken voor klanten in Nederland en België. Vanuit ons kantoor in Boven-Leeuwen (tussen Nijmegen en Tiel) helpen we ondernemers aan meer leads en klanten via het internet.

We zijn enerzijds een agency (waarbij we klanten die hun Google campagnes uitbesteden volledig ontzorgen) en anderzijds hebben we een academy, waarbij we Google trainingen bij ons op kantoor verzorgen.

Suzan (eigenaresse) en Evi (medewerkster) werken samen bij CaseMarketing en ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een leuke collega.

Over de baan

We gaan je intern opleiden tot Google Ads specialist. We gaan je alles leren over bedrijven online vindbaar maken in Google. Naast Google Ads gaan we je ook meer leren over SEO, bloggen, Google Analytics, YouTube etc. Want Google heeft een zeer uitgebreid productgamma.

Als SEA Specialist (in wording) ben je, samen met het team, verantwoordelijk voor Google Ads campagnes van onze klanten. Je creëert, analyseert en optimaliseert dagelijks campagnes om het beste resultaat voor onze klanten neer te zetten. Je hebt regelmatig overleg en (mail)contact met de klant en denkt actief mee over verbeterpunten.

Wij zijn voorstander van hybride werken, waarbij we een goede balans creëren in het samen werken op kantoor en thuis werken.

 

Google Ads specialist (in wording)

Wij hebben het over een Google Ads Specialist in wording omdat je nog geen tot weinig ervaring mag hebben op dit gebied maar levenservaring des te meer. Als jij je al een aantal jaren in het werkveld begeeft maar wilt switchen van baan, dan is dit misschien wel die juiste draai die je aan je carrière wilt geven. Maar ook (net afgestudeerde) starters zijn welkom.

Wie ben jij?

N

Je hebt HBO werk- en denkniveau.

N

SEA/SEO ervaring is mooi, maar zeker geen must. We leren je er alles over.

N

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

N

Je bent nieuwsgierig en leergierig. Wij bieden je ruimte om te groeien en opleidingen te volgen.

N

Je bent gek op data analyseren en het behalen van goede resultaten voor de klant geeft je een boost.

N

Je bent een teamplayer maar ook zelfstanding ben je sterk.

N

Je bent accuraat, jouw communicatie is helder en je bent betrouwbaar.

N

Je vindt het leuk om in een klein team te werken.

N

Je bent bij voorkeur woonachtig in een straal van 20 km rondom Boven-Leeuwen.

N

Je bent bereid te starten met 24 uur per week, wat in de toekomst uit te breiden is naar 32 uur.

 

Tot slot

Bij Casemarketing ontvang je vanzelfsprekend een goed salaris. Dit zal, afhankelijk van jouw kennis en ervaring op het moment dat je bij ons start, tussen de € 2.200 en € 2.800 bruto per maand (o.b.v. fulltime) zijn. Wij geven je de gelegenheid om te groeien en lukt dat goed, dan groeit je salaris verder met je mee.

Ook belangrijk:

  •  25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek).
  • Een Macbook.
  • Mogelijkheid tot reiskostenvergoeding.
  • Flexibele werktijden, waardoor je je werk gemakkelijk kunt combineren met bijv. schoolgaande kinderen.

 

 

Spreekt deze vacature je aan?

Laten we dan kennismaken!

Stuur een mail naar suzan@casemarketing.nl met jouw motivatie en cv

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld