Exclusief verjaardagsaanbod 

Wie jarig is trakteert! Omdat ik in september 40 jaar word EN CaseMarketing 8 jaar bestaat, trakteer ik jou op een exclusief aanbod!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het nieuwe SEA Academy VIP pakket, inclusief alle extra's. Nu van €1297,- voor €997,-

Deze aanbieding is geldig t/m maandag 27 september 23.59 uur.

Stap in met €300,- korting

Doe je mee?

Alle kennis die ik de afgelopen 6 jaar als SEA specialist heb opgedaan, deel ik in de SEA academy.

In de leeromgeving ligt de nadruk op praktische, korte video’s én je krijgt hulp en begeleiding van mij. Handig als je even vastloopt. Je bent sowieso niet alleen. Je wordt namelijk lid van een community met gelijkgestemde ondernemers en marketeers.

 

Suzan verjaardagsactie september

Leer hoe jij geld kunt verdienen met Google Ads

Succesvol adverteren is eenvoudiger dan je denkt. Ook jij kunt het. Je gaat op een doeltreffende manier leren hoe jij meer klanten en omzet krijgt door een betere zichtbaarheid in Google.

Niks, geen ellenlange video’s en lappen tekst (waar je toch geen tijd voor hebt). Verwacht ook geen langdradige video’s over de theorie. Want die theorie kun je ook bij Google zelf volgen. Nee, wat jij gaat leren is de praktijk! Dus hoe pas je de theorie in de praktijk toe?

Je gaat leren hoe je maximale controle krijgt over je campagnes en je kosten. Je leert hoe je aan ‘de knoppen moet draaien’ zodat je in plaats van geld verspillen geld gaat verdienen.

Herken je dit?

N

Je hebt geen flauw idee wat je nu preci​​​​​​es moet doen en je doet maar wat.

N

Je hebt geen grip op de campagnes en het geld vliegt er doorheen. 

N

Google Ads kost alleen maar geld en levert te weinig op.

N

Je wordt bedolven onder alle functies en mogelijkheden en je weet niet hoe en waar te beginnen.

N

De theorie heb je gelezen maar je mist praktijkkennis. 

N

Je weet dat je het moet doen, maar je ziet er enorm tegenop.

N

Het kost je te veel tijd en energie en uiteindelijk werkt het nog steeds niet zoals je wilt.

N

Je twijfelt heel erg of je het wel goed doet en je hebt geen aanspreekpunt voor vragen. 

 

De meeste ondernemers en marketeers behalen niet genoeg resultaten met Google Ads

Google Ads leren

De SEA academy is een leeromgeving die bestaat uit meerdere cursussen en modules:

Google Ads academy overzicht

SEA Academy: uniek in Nederland

Er bestaat geen Google Ads cursus die zo praktijkgericht is als deze cursus. Wat de SEA academy uniek maakt is de combinatie van praktische video’s met uitgebreide begeleiding. Je krijgt toegang tot alle cursussen, je kunt onbeperkt vragen stellen EN je kunt jouw campagnes laten reviewen*.

De SEA Academy blijft ontwikkelen met nieuwe content. Je hebt ook de mogelijkheid om mee te denken over de inhoud. Op die manier kan ik zorgen dat de inhoud perfect aansluit op waar jij behoefte aan hebt.

Met korte, duidelijke video’s wordt de nadruk vooral gelegd op de praktische toepassing van de theorie. Daarnaast krijg je  hulp en begeleiding, zodat je altijd al jouw vragen kunt stellen en nooit vastloopt.

Praktijkgerichte video’s

N

Google Ads cursus

In deze uitgebreide cursus leer je hoe je Google Ads succesvol kunt inzetten voor jouw bedrijf. Je leert o.a. een ijzersterke campagnestructuur te maken en hoe je de campagnes kunt bijsturen en optimaliseren.

Bonus: remarketing voor zoek- en displaycampagnes. 

N

Google Shopping cursus

Je gaat leren hoe je Google Shopping opzet voor jouw webshop. Hoe het Google Ads Merchant Center werkt en hoe je een feed kunt uploaden en optimaliseren. Je ontdekt hoe je optimale zichtbaarheid krijgt in zowel de gratis als betaalde Google Shopping resultaten.

N

Tech & Tools

Uitleg over technische zaken zoals Google Analytics, doelen instellen, calltracking, etc.

N

Replay Q&A

Alle Q&A’s worden opgenomen en kan je terugkijken mocht je deze gemist hebben.

N

Tips & Tricks

Tips en advies hoe jouw website of webshop hoger in Google kan komen. Naast Google Ads zullen er ook tips over SEO (zoekmachine optimalisatie) gedeeld worden. 

 

Hulp en begeleiding

N

Vragen stellen, sparren en feedback krijgen

Als lid van de SEA academy kun je onbeperkt vragen stellen, zodat je nooit vastloopt. Ik ben daar om met jou te sparren of om feedback te geven op jouw Google Ads campagnes. Via de community, Q&A sessies en campagne reviews krijg jij alle hulp en begeleiding die jij nodig hebt!

N

Campagne reviews

Je kunt je campagnes naar mij sturen en dan zal ik feedback geven en hier een video van maken. Je kunt ook campagne reviews van andere deelnemers bekijken in de leeromgeving.

N

Q&A

Twee keer per maand is er een Zoom meeting waarbij jij al jouw vragen kunt stellen. De opnames van deze meetings worden na afloop gedeeld in de leeromgeving. 

N

Besloten community

Je krijgt toegang tot een community met gelijkgestemde ondernemers. Leer, inspireer en motiveer elkaar. Deel successen, vraag advies en deel ervaringen met anderen. Ook kun je in de community 24/7 jouw vragen stellen.

N

Bonus: Facebook cursus van Mark Bongers

Een training van Mark Bongers Academy: meetbare winst met Facebook adverteren.

N

Bonus: Expert Modules

In dit onderdeel delen andere experts hun kennis. Rachelle Blok geeft een E-mailmarketing automation cursus en Birgit Luijk deelt haar kennis over Retargeting. Ook is er een Masterclass over de online klantreis i.c.m. Google Ads inbegrepen. Deze masterclass wordt gegeven voor Iboya Endhoven (customer journey expert) en mij.

Totale waarde: €3997,- 

Reguliere prijs €1297,-   

Jij kunt nu lid worden voor €997,-

Om mijn verjaardag te vieren, kan je nu instappen met heel veel korting!

Dit zeggen anderen over de SEA Academy:

“De video’s van de SEA academy zijn kort en krachtig. Suzan legt het duidelijk uit en ze heeft een fijne stem om naar te luisteren. Ook campagne review die ze gemaakt heeft is erg leerzaam. Alles wordt op een leuke manier gebracht. We hebben ook wel eens trainingen gevolgd bij andere partijen maar die waren een stuk saaier.”

Caroline Hermans

Marketeer en eigenaresse, WebShepherd

IK KRIJG NU KLANTEN VIA GOOGLE ADS

In het verleden heb ik zelf geadverteerd, zonder succes. Pas toen Suzan mij heeft geleerd hoe ik mijn campagnes slim kan bouwen, kreeg ik klanten. Met veel plezier heb ik in korte tijd veel geleerd. Nu blijf ik mijn campagnes bijschaven met alles wat ik leer in de SEA academy, zodat ik met weinig geld slim kan adverteren”.

Mirjam Visser

Relatietherapeut, mirjamvisser.nl

MIJN OMZET UIT GOOGLE ADS IS 100% GEGROEID

“Dankzij de hulp van Suzan heb ik 100% groei gehaald uit Google Ads. Ze biedt een zeer gedegen Google Ads training aan, met een grote bibliotheek van trainingsmateriaal, tips en tricks. Ik kan mijn campagnes nu beter bijsturen zodat ik meer resultaat behaal.”

Rick Janssen

Eigenaar, Maskprotect

Hoi, ik ben Suzan van Heck

Ik ben Google Ads specialist en gecertificeerd Google partner. 

De afgelopen jaren heb ik honderden Google Ads campagnes voor klanten opgezet en beheerd met een totale omzet van in de zes nullen.

Dit kreeg ik voor elkaar met een bepaalde manier van werken, waarvan ik dacht dat iedereen dat zo deed. 

Dat laatste had ik dus mis.

Daarom heb ik besloten om mijn strategie en jarenlange kennis te gaan delen in een online academie.  

Doe je mee?

 • Expert in Search Ads 90% 90%
 • Expert in Display Ads 90% 90%
 • Expert in Google Shopping 90% 90%
 • Expert in Remarketing 90% 90%

Ik leer jou het geheim van succesvol adverteren  

Ik volg altijd een bepaalde succes-strategie, waarvan ik dacht dat iedereen het zo deed. Maar in werkelijkheid blijkt 90% die strategie dus niet toe te passen. Ze laten serieuze omzet liggen, maar…… ze verspillen ook veel geld aan campagnes die niet goed renderen en daardoor uiteindelijk meer kosten dan dat ze opleveren.

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk. Ook jij kunt het. Je moet alleen even weten hoe. Alle (beginners)fouten die ik gemaakt heb, blijven jou bespaard. Want ik ga al mijn kennis met jou delen in de SEA academy.

Ik kan je alvast een geheimpje verklappen. Je raakt nu misschien nog gefrustreerd van Google Ads, maar geloof me, het gaat straks echt leuk worden als je ziet hoe hard je business hiermee kan groeien.

SEA ACADEMY VIP –  STAP IN MET €300 KORTING!!

Stap nu voordelig in voor €997,- (in plaats van €1297,-)
Of betaal in 2 of 4 maandtermijnen.

De SEA Academy VIP is een complete leeromgeving met meer dan 140 video’s en dit aantal wordt nog verder uitgebreid. Omdat de leeromgeving continu in ontwikkeling is, heb je de mogelijkheid om mee te denken over de inhoud. Op die manier kan ik zorgen dat de trainingen perfect aansluiten op waar jij behoefte aan hebt. 

Je leert onder andere:

N

Een bewezen strategie voor Google Ads

N

Hoe alle instellingen moeten staan

N

Best practices uit de praktijk

N

Hoe je een zoekwoordenonderzoek doet

N

Winnende advertentieteksten schrijven

N

Hoe je goede extensies maakt

N

Wat een ijzersterke campagnestructuur is

N

Hoe je de kwaliteitsscore kunt verbeteren

N

Prestaties meten en analyseren

N

Hoe je campagnes kunt optimaliseren

N

Handige tools en hulpmiddelen

Voor wie is het geschikt:

N

Ondernemers

N

(Online) marketeers

N

Communicatieprofessionals

N

Webwinkeliers

“Dit is geen cursus waarvan je een login krijgt en het vervolgens uit mag zoeken. Nee, dit is een leeromgeving met een community en hulp en begeleiding van mij. Mijn missie is om jou echt iets te leren, niet om even snel een cursus te verkopen. Daarom ben ik er voor al jouw vragen en krijg je begeleiding zodat je nooit vastloopt.” 

Word lid van de SEA academy

Meest gekozen

BETAAL IN 1 KEER

BETAAL IN 2 MAANDTERMIJNEN

BETAAL IN 4 MAANDTERMIJNEN

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt direct beginnen. Na betaling krijg je toegang tot de online leeromgeving, community en kun je direct gebruikmaken van support en begeleiding. Er zijn momenteel ruim 100 videolessen klaar om te bekijken.

Moet ik alle lessen volgen?

Nee, je hoeft alleen de lessen te volgen die jij interessant vindt.

Hoe lang heb ik toegang tot de SEA academy?

Je hebt een jaar toegang tot de academy, trainingen, bonussen, support en de community zo lang jouw abonnement loopt. 

Hoe lang duurt de training?

Deze training heeft niet echt een bepaalde duur. Er komen steeds nieuwe video’s bij, dus je kunt er doorlopend aan werken. Je kunt hem volledig in jouw eigen tijd volgen. Dus wanneer het jou uitkomt.

Krijg ik begeleiding?

Ja, 2x per maand kun je deelnemen aan een Q&A via Zoom en je krijgt 24/7 support in de besloten community.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om je campagne te laten reviewen. Hiervan zal een video gemaakt worden en deze wordt gedeeld in de leeromgeving. Hier kun je ook campagnereviews van andere deelnemers zien.

Hoeveel tijd kost het?

Dat is volledig aan jezelf. De video’s zijn allemaal ongeveer 10-15 minuten. Hoe meer tijd je erin stopt, hoe sneller je alles onder de knie hebt. 

Wat is de duur van de overeenkomst?

Een jaarabonnement gaat in vanaf het moment van aankoop. Vervolgens heb je 12 maanden toegang tot de academy, trainingen, bonussen, support en de community.  Na dat jaar stopt je abonnement automatisch. Uiteraard krijg je t.z.t. wel een leuk verlengingsvoorstel.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Het abonnement stopt automatisch na een jaar. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ergens aan vastzit. Opzeggen aan het eind is dan ook niet nodig. Alles stopt automatisch. Uiteraard krijg je t.z.t. wel een leuk verlengingsvoorstel.  

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt jouw jaarabonnement in 2 0f 4 maandtermijnen betalen. Vervolgens wordt er respectievelijk 2 of 4 maanden achter elkaar automatisch een bedrag van je rekening afgeschreven.

Kan ik ook een maandabonnement kopen?

Nee helaas. Op dit moment kun je uitsluitend een jaarabonnement afnemen. Reden is, dat ik het belangrijk vind dat je echt de tijd neemt om Google Ads te leren. Binnen een maand gaat dit niet lukken. 

Waarom krijg ik geen lifetime toegang?

De SEA academy is een e-learning omgeving die continu in ontwikkeling is. Dit in tegenstelling tot veel andere online trainingen die eenmalig gemaakt worden en een jaar later nog steeds dezelfde content bevatten. Maar de SEA academy blijft ontwikkelen en uitbreiden met nieuwe video’s. Hierdoor krijgt de leeromgeving steeds meer waarde. Een groot deel van het bedrag gaat naar de uren voor hulp en begeleiding in de vorm van campagne reviews, live Q&A’s  en de community. Het is onmogelijk om dit alles lifetime te blijven bieden voor het bedrag waarvoor je nu instapt.

Is de SEA academy al helemaal klaar als ik lid word?

De SEA academy is nooit klaar. Google Ads blijft ontwikkelen en daarmee zullen er ook steeds weer nieuwe videolessen gemaakt worden die inhaken op deze nieuwe ontwikkelingen. Op dit moment zijn er meer dan 140 videolessen klaar om te bekijken en dit aantal zal de komende periode verder uitgebreid worden.

Vanwege de updates van Google, zijn veel video’s in maart 2021 volledig vernieuwd. Je krijgt dus echt de meest actuele lesstof!  Als er vanuit de deelnemers verzoeken binnenkomen over relevante onderwerpen waar nog geen les over is, zal deze ontwikkeld worden.

Regelmatig zal er weer nieuwe content bijkomen. Deelnemers van de SEA academy kunnen mede bepalen welke content dit is. Zo kan ik het aanbod precies afstemmen op de wensen en behoeften van de cursisten.

Is de training voor beginners of gevorderden?

De training is vooral gericht op mensen die nog geen tot weinig ervaring hebben met adverteren in Google Ads. Maar voor gevorderden zitten er ook een paar interessante modules bij. 

Hoe verdien ik de investering terug?

Zie het bedrag niet als kosten, maar als een investering. Je koopt kennis en begeleiding zodat je sneller resultaten behaalt in je bedrijf. Jouw bedrijf kan in korte tijd enorm gaan groeien dankzij Google Ads, wat veel meer waard is dan deze eenmalige investering.

Stel jezelf de vraag: Hoeveel verkopen heb ik nodig om de investering terug te verdienen?

Kan ik de kosten opvoeren in mijn boekhouding?

Jazeker! Mits je natuurlijk een bedrijf hebt. Je ontvangt een BTW factuur die je kunt verwerken in je boekhouding.

 

Staat jouw vraag er niet bij?

Stuur een berichtje info@casemarketing.nl en je krijgt dan binnen 24u antwoord van mij.

Bekijk de inhoud van de training 

Google Ads Search & Remarketing

Module 1 – Introductie

 • Over deze cursus

Module 2 – De voorbereiding

 • Google account aanmaken
 • Google Ads account aanmaken

Module 3 – De basis van Google Ads

 • Wat is zoekmachine adverteren?
 • De voordelen van Google Ads
 • Waar kunnen advertenties worden weergegeven?
 • Verschillende campagnetypen
 • Klikprijzen, biedingen en het veilingsysteem
 • Controle over uitgaven (dagbudgetten)

Module 4 – Zoekwoorden

 • Zoekwoordplanner
 • Andere zoekwoord tools
 • Zoekwoordtypen
 • Uitsluitingszoekwoorden

Module 5 – Kwaliteitsscore

 • Concurrent verslaan met minder kosten
 • Wat is de kwaliteitsscore en hoe kun je deze verbeteren
 • Het belang van goede landingspagina’s

Module 6 – Search campagnes opzetten

 • Accountstructuur
 • De ideale campagnestructuur
 • Campagnes + Instellingen
 • Locatietargeting
 • Biedstrategieën
 • Doelgroepen toevoegen
 • Soorten tekstadvertenties
 • Goede advertentieteksten schrijven
 • Extensies
 • Supersnel campagnes bouwen met de editor

Module 7 – Extensies

 • Sitelinkextensies
 • Extensies voor website-informatie
 • Highlight-extensies
 • Beeldextensies
 • Oproepextensies
 • Leadformulierextensies
 • Locatie-extensies
 • Locatie-extensies voor partners
 • Prijsextensies
 • App-extensies
 • Promotie-extensies
 • Supersnel extensies toevoegen met de editor
 • Problemen met extensies oplossen

Module 8 Prestaties meten en optimaliseren

 • Google Ads en Analytics koppelen
 • Doelen instellen
 • Conversies importeren & instellingen
 • Campagnes optimaliseren
 • Optimalisatie tips voor search campagnes
 • Bodaanpassingen

Module 9 – Geavanceerde technieken

 • Plaatsnaam verwerken in advertentieteksten
 • Keyword Insertion
 • Dynamische zoekadvertenties (DSA)

Module 10 – Remarketing

 • Wat is remarketing
 • Remarketing doelgroepen maken
 • RLSA en Display remarketing ads maken
Tech & Tools

Module 1 – Google Ads Editor

 • Wat is de Google Ads Editor?
 • Downloadlink

Module 2 – Google Analytics

 • Google Analytics account aanmaken
 • Google Analytics koppelen aan jouw website
 • De basisinstellingen van Google Analytics
 • Doelen instellen
 • De belangrijkste cijfers bekijken

Module 3 – Landingspagina tool

 • Adpage

Module 4 – Calltracking

 • Wat is calltracking?
 • Wat zijn de voordelen?
 • Wat zijn de kosten?
 • Gratis proefaccountImplementatie
 • Webinar call tracking

Module 5 – Google Tag Manager

 • Wat is Google Tag Manager?
 • Google Tag Manager instellen en installeren
 • Google Analytics instellen via Tag Manager
 • Gebeurtenissen instellen via Tag Manager
 • E-commerce instellen via Tag Manager

Module 6 – Rapportages

 • Google Data Studio
Google Shopping

Module 1 – Introductie

 • Wat is Google Shopping?
 • Voor wie is het geschikt?
 • Hoe werkt het?
 • Wat heb je nodig om te starten?

Module 2 – Het Google Merchant Center

 • Wat is het Merchant Center?
 • Merchant Center account aanmaken
 • Hoe moeten de instellingen staan?
 • Google Ads koppelen
 • Feed uploaden
 • Productbescherming instellen

Module 3 – Google Shopping campagne maken

 • Gratis vs betaalde Shopping
 • Smart vs. standaard shopping campagnes
 • Smart Shopping campagne maken
 • Standaard Shopping campagne maken

Module 4 – Optimalisatietips

 • Diagnostische gegevens checken
 • Feed optimaliseren verrijken
 • CPC en zoekwoord optimalisatie
 • Tools
 • Rapportage maken in Merchant Center
Overige modules

Module 1 – Tips & Tricks

Module 2 – Campagne reviews

Module 3 – Opnames Q&A

Module 4 – Expert Modules

Module 5 – Downloads

Twijfel je of de SEA Academy wat voor je is? 

Ik kan me voorstellen dat je misschien nog vragen hebt of even met mij wil overleggen of de SEA academy wat voor jou en je bedrijf is. Laten we dan even bellen en kennismaken, zodat ik mee kan denken over jouw specifieke situatie.

Klik hier om een belafspraak te maken.