Partners en certificeringen

We investeren veel tijd in training en ontwikkeling, omdat de wereld van online marketing altijd in beweging is.

Partners van CaseMarketing

CaseMarketing werkt samen met verschillende partners, om de beste resultaten te kunnen realiseren voor onze klanten. Daarnaast hebben we verschillende certificeringen in bezit. Hieronder een overzicht.

Google Partner

Google Partner

CaseMarketing is sinds 2015 Google Partner. De Google Partners badge wordt toegekend aan bureaus die expertise in Google Ads aantonen.  Bekijk onze Google Partners pagina.

Channable Bronze Partner

Microsoft Ads partner

CaseMarketing is sinds 2024 ook Microsoft Advertising partner. De zoekmachine van Microsoft (Bing) is de standaard zoekbrowser op Windows apparaten. Daarnaast is er minder concurrentie en zijn de klikprijzen voordeliger. Bing is het ‘low hanging fruit’ voor adverteerders. Hiermee is Microsoft Ads een mooie aanvulling om online afzetgebied te vergroten (naast de Google zoekmachine).

Producthero Bronze Partner

Producthero Bronze

Als Google Premium CSS partner krijg je via Producthero 20% korting op Google Shopping Ads klikprijzen. Hiermee kun je advertentiekosten besparen of herinvesteren. Ook is Producthero een fijne tool voor het verbeteren van product titels. Hierdoor krijgen je advertenties een boost. Vraag vrijblijvend een demo aan via CaseMarketing.

Google Partner

Qooqie partner

Met Qooqie calltracking maken we telefoontjes inzichtelijk voor onze klanten. Daardoor weten we precies welke campagnes, advertenties en zoekwoorden de meest waardevolle leads opleveren. Wil jij dit ook? Laat het ons weten.

Channable Bronze Partner


Taggrs partner

We willen de beste tracking toegankelijk maken voor onze klanten. Tracking kan marketing campagnes maken of breken, maar goede tracking wordt steeds complexer, daarom werken we samen met een specialist op dit gebied: Taggrs.

Producthero Bronze Partner

Channable Bronze

Channable is een onmisbare tool voor webshops die adverteren in Google Shopping. CaseMarketing maakt gebruik van Channable om productfeeds te optimaliseren voor e-commerce klanten, om zo nog betere resultaten te verkrijgen met Google Ads. Daarnaast zijn zij sinds 2024 ook CSS partner.

Klantenvertellen partner

Klantenvertellen partner

Reviews zijn de online variant van mond-tot-mondreclame. Ze zijn heel belangrijk bij het aankoop- en beslissingsproces. Klantenvertellen is een betrouwbare partij voor het verzamelen van reviews. We zijn zelf ook aangesloten bij Klantenvertellen. Bekijk onze Klantenvertellen pagina.

Certificeringen van CaseMarketing

CaseMarketing heeft verschillende certificeringen behaald om onze expertise te kunnen aantonen. Hieronder een overzicht:

Google Ads search certificering

Google Ads Search

Hiermee beschikken wij over de volgende vaardigheden:

Een strategie opstellen voor campagnes in het zoeknetwerk van Google waarbij we meer leads, verkopen of websiteverkeer genereren.

Google Ads shopping certificering

Google Shopping

Hiermee beschikken wij over de volgende vaardigheden:

Een strategie opstellen voor campagnes in het shopping netwerk van Google waarbij we meer verkopen genereren. Performance Max is hier ook onderdeel van.

Google Ads display certificering

Google Ads Display

Hiermee beschikken wij over de volgende vaardigheden:

Een strategie opstellen voor campagnes in het display netwerk van Google waarbij we meer leads, verkopen of websiteverkeer genereren. Vaak ingezet met remarketing.

Google Ads video certificering

Google Ads Video

Hiermee beschikken wij over de volgende vaardigheden:

Een strategie opstellen voor campagnes in het video netwerk van Google (Youtube) waarbij we meer leads, verkopen of websiteverkeer genereren.

Microsoft Advertising Certified Professional

SEA Masterclass

In september & november 2023 volgde Evi de Google Ads en Performance Max Masterclass bij PPC Mastery. Dit bedrijf geeft geavanceerde trainingen voor SEA specialisten overal ter wereld.

Microsoft Ads search

Microsoft Ads

Hiermee beschikken wij over de volgende kennis:

– Microsoft Search

– Microsoft Shopping

– Microsoft Display

Op deze pagina wordt dit verder toegelicht.

Microsoft Ads shopping

Microsoft Shopping

Hiermee beschikken wij over de volgende vaardigheden:

Een strategie opstellen voor campagnes in het shopping netwerk van Microsoft (Bing) waarbij we meer verkopen genereren.

Microsoft Ads Display

Microsoft Display

Hiermee beschikken wij over de volgende vaardigheden:

Een strategie opstellen voor campagnes in het display netwerk van Microsoft (Bing) waarbij we meer verkeer, leads of verkopen genereren.

PPC Mastery

Microsoft Search

Hiermee beschikken wij over de volgende vaardigheden:

Een strategie opstellen voor campagnes in het zoeknetwerk van Microsoft (Bing) opstellen waarbij we meer leads, verkopen of websiteverkeer genereren.

Samenwerken met SEA specialisten?

Lees meer over het uitbesteden van Google Ads bij CaseMarketing.