Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden

Wil je het beheer van jouw Google Ads campagnes uitbesteden aan een kleinschalig, betrokken, specialistisch bureau? Misschien werk je momenteel al met een marketingbureau samen, maar heb je je twijfels. Heb je het gevoel dat er meer uit te halen is, omdat de resultaten achterblijven? Laten we kennismaken.

SEA uitbesteden aan een Google Ads bureau

CaseMarketing is een kleinschalig, specialistisch bureau. Wij bieden geen andere diensten aan dan Google Ads uitbesteden en trainingen.

Google Ads wordt steeds complexer en winstgevend adverteren vergt diepgaande kennis en ervaring. Wil jij maximale resultaten behalen? Besteed jouw campagnebeheer dan uit.

Al 10 jaar werken we dagelijks aan campagnes van klanten. We kennen het klappen van de zweep inmiddels wel. De ontwikkelingen gaan razendsnel en de adviezen van Google zijn niet altijd in het voordeel van de adverteerder. Ons doel is om zoveel mogelijk winst te realiseren voor onze klanten.

Interesse in het uitbesteden van Google Ads ?

Vul het formulier in dan nemen we z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Google Ads uitbesteden

Google Ads uitbesteden?
Wij doen het net even anders

We zijn geen doorsnee Google Ads bureau dat zoveel mogelijk klanten wilt. Onze aanpak is uniek. We werken namelijk niet met iedereen samen. We leggen de lat hoog, omdat we voor maximale resultaten gaan. Dat kan alleen met klanten die net zo ambitieus en gepassioneerd zijn als wij.

Omdat we gespecialiseerd zijn in leadgeneratie voor dienstverleners, richten we onze primair op deze doelgroep. Maar ook webshops zijn welkom.

Wij beheren Google Ads campagnes voor MKB bedrijven met een omzet vanaf €8K per maand en een minimaal budget van 2K per maand.

Ben jij klaar om op te schalen en te investeren in jouw groei? Dan nemen we graag contact met je op.

Google partner sinds 2015

CaseMarketing is sinds 2015 Google Partner. De Google Partners badge wordt toegekend aan bureaus die expertise in Google Ads aantonen. Dit omvat het actueel houden van certificeringen, het behalen van een specifiek prestatieniveau op basis van omzetgroei en klantbehoud, en het beheren van een vastgesteld niveau van advertentie-uitgaven.

We hebben veel ervaring met alle soorten Google advertenties: search, shopping, display, video, demand gen en performance max.

Google Ads uitbesteden betekent:

Wij gaan zorgen voor maximale resultaten.

Proactief advies vanuit onze kant.

Regelmatig contact en overleg.

Realtime rapportage.

Maandelijks een uitgebreide update van de resultaten en actiepunten.

Een ervaren Google Ads specialist beheert jouw campagnes.

Geen gebakken lucht, maar échte prestaties.

SEA uitbesteden

Voor wie?

Google Ads uitbesteden is geschikt voor iedereen die serieus aan de slag wil met de groei van zijn bedrijf. Je wilt je bedrijf opschalen, zodat je structureel meer klanten en omzet krijgt.

Verder:

Ben je bereid om te investeren (minimaal €2000,- per maand).

Weet je dat je zelf medeverantwoordelijk bent voor de uiteindelijke verkoop.

Weet je dat je website van grote invloed is op het succes van je campagnes

Voor wie is Google Ads uitbesteden NIET geschikt?

Om meteen maar met de deur in huis te vallen. Google Ads uitbesteden kost geld. Je betaalt (naast de klikkosten aan Google) ook een tarief voor campagnebeheer.

Heb je een minimaal advertentiebudget beschikbaar? Dan kan het inhuren van een Google specialist te kostbaar zijn. Wellicht is het dan interessant om Google Ads te leren, zodat je zelf een kleine campagne kunt opzetten.

Uitbesteden Google Ads

Wil je jouw Google Ads campagnes uitbesteden?

De ontwikkelingen binnen Google Ads gaan razendsnel. Er komen steeds meer nieuwe functies bij en het is logisch dat je niet alles kunt bijhouden. Laat CaseMarketing je helpen!

Als Google Ads specialisten werken we elke dag aan de campagnes van vele klanten in uiteenlopende branches. Mogen we binnenkort ook aan jouw campagnes werken?

Wanneer je Google Ads aan ons uitbesteedt ben je verzekerd van:

Kwalitatieve campagnes, zodat Google Ads (weer) rendabel wordt.

Een zorgvuldige omgang met jouw advertentiebudget en geld.

Up-to-date campagnes waarbij nieuwe features worden ingezet.

Geen blabla, maar een meetbaar resultaat van jouw online groei!

Je hebt geen omkijken meer naar Google Ads,
terwijl je omzet groeit en jij je kunt focussen op andere zaken.

Ook zullen we proactief meedenken over de stappen die op online marketinggebied genomen moeten worden, waarbij we ons niet alleen beperken tot Google Ads.

Waarom CaseMarketing?

Gespecialiseerd Google Ads bureau

Geen langdurige contracten

10+ jaar ervaring met Google Ads

Sinds 2015 Google Partner

Directe ingangen bij Google

Kleinschalig en betrokken

Up-to-date kennis

20+ jaar marketing ervaring

Heb je interesse om samen te werken, twijfel je nog of heb je vragen?

Google Ads uitbesteden aan CaseMarketing