Google Ads uitbesteden

CaseMarketing is Google Partner, wat inhoudt dat we ons zowel inhoudelijk als uitvoerend bewezen hebben. Als Google partner hebben we rechtstreeks contact met een Google.

Snel resultaat met Google Ads

Wil jij de volgende stap gaan zetten in jouw online succes? Door te adverteren in Google kan je bedrijf in korte tijd een enorme boost krijgen. Met zoekmachine adverteren kun je heel snel vindbaar worden op het internet. Vandaag de advertenties live zetten betekent morgen de eerste resultaten.

Omdat we gespecialiseerd zijn in leadgeneratie voor dienstverleners, richten we onze primair op deze doelgroep. Wij beheren Google Ads campagnes voor dienstverleners met een omzet vanaf €8K per maand. Je bent klaar om op te schalen en te investeren in jouw groei.

Ben jij zo’n ondernemer? 

*Let wel, ik heb slechts plek voor een beperkt aantal klanten.

Google ads uitbesteden aan een specialist

Heb je een lopende campagne, maar behaal je nog niet de gewenste resultaten? Of heb je nog helemaal geen campagne, maar wordt het hoog tijd voor meer klanten en omzet?

Hoe zou je het vinden als een specialist met jouw advertenties aan de slag gaat zodat je resultaten snel verbeteren, terwijl jij er geen omkijken naar hebt?

Wij kunnen het beheer en de optimalisatie van jouw campagnes volledig uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op dingen die je leuk vindt én waar jij goed in bent.

Ondertussen zorgen we dat jouw website flink gaat stijgen in Google, waardoor je bezoekersaantallen groeien en daarmee uiteindelijk ook je omzet.

Herken je dit?

Je bent een dienstverlener (bijvoorbeeld een coach, trainer of adviseur) en je weet dat er online veel kansen liggen. Je bent niet goed vindbaar in Google, waardoor je veel klanten misloopt die op zoek zijn naar de producten of diensten die jij aanbiedt.

Wellicht heb je zelf al eens geprobeerd te adverteren maar tot nu toe leverde het niets op. Het kost je alleen maar geld.

Of je wilt graag starten met Google Ads maar je weet niet hoe te beginnen. Je vindt het allemaal ingewikkeld en hebt geen zin en tijd om je hierin te verdiepen.

Misschien werk je momenteel met een marketingbureau samen, maar heb je je twijfels. Je hebt het gevoel dat er meer uit te halen is want de resultaten blijven achter.

Wat krijg je en wat levert het op?

Het uitbesteden van Google Ads start altijd met een intakegesprek. In dit gesprek worden onder andere de doelstellingen, verwachtingen en mogelijkheden op het gebied van adverteren (search, display, remarketing etc.) besproken.

Na afloop van het gesprek zal er een advies gegeven worden wat het beste ingezet kan worden en voor welk budget.

Meestal wordt er met een minimaal budget gestart, om dit vervolgens bij succes in overleg op te schalen.

Google Ads uitbesteden betekent:

R
Een uitgebreid zoekwoordonderzoek bij de start van de opdracht.
R
Volledig opzetten en/of (her)inrichten van de campagnes.
R
Het (her)schrijven van de advertentieteksten.
R
Toevoegen van alle benodigde extensies.
R
Inrichten Google Analytics en doelen instellen.
R
Maandelijks beheer en optimalisatie van de campagnes.
R
Realtime rapportage
R
Elk kwartaal een evaluatiegesprek (op locatie)

Wat het uiteindelijk oplevert, is sterk afhankelijk van diverse factoren. Zo zijn het advertentiebudget, de advertentiemiddelen, de kwaliteit van de website en uiteraard de branche belangrijke factoren.

Maar… het uitgangspunt is altijd dat de Google Ads campagnes zich dubbel en dwars terugverdienen!

Voor wie?

Google Ads uitbesteden is geschikt voor iedereen die serieus aan de slag wil met de groei van zijn bedrijf. Je wilt je bedrijf opschalen, zodat je structureel meer klanten en omzet krijgt.

Verder:
-Ben je bereid om te investeren (minimaal €2000,- per maand).
-Weet je dat je zelf medeverantwoordelijk bent voor de uiteindelijke verkoop.
-Weet je dat je website van grote invloed is op het succes van je campagnes.

Voor wie is het uitbesteden van Google Ads niet geschikt?

Om meteen maar met de deur in huis te vallen. Google Ads uitbesteden kost geld. Je betaalt, naast de klikkosten aan Google, ook de uren voor het beheer en de optimalisatie van de campagnes.

Heb je een minimaal advertentiebudget beschikbaar? Dan kan het inhuren van een Google specialist te kostbaar zijn. Wellicht is het dan interessant om Google Ads te leren, zodat je zelf een kleine campagne kunt opzetten.

Google Ads leren?

Ondernemers die zelf willen leren om ‘aan de knoppen te draaien’ (en daarmee dus besparen op het uitbesteden van Google Ads) kunnen bij CaseMarketing terecht voor een Google Ads training waarin ik al mijn kennis over Google Ads deel. 

De Google Ads cursus training wordt verzorgd door trainer Suzan van Heck

Wil je jouw Google Ads campagnes uitbesteden?

De ontwikkelingen binnen Google Ads gaan razendsnel. Er komen steeds meer nieuwe functies bij en het is logisch dat je niet alles kunt bijhouden. Laat mij je helpen!

Als Google Ads specialisten werken Evi en ik elke dag aan de campagnes van vele klanten in uiteenlopende branches. Mogen we binnenkort ook aan jouw campagnes werken?

Wanneer je Google Ads aan ons uitbesteedt ben je verzekerd van:

R
Kwalitatieve campagnes, zodat Google Ads (weer) rendabel wordt.
R
Een zorgvuldige omgang met jouw advertentiebudget en geld.
R
Up-to-date campagnes waarbij nieuwe features worden ingezet.
R
Geen gebakken lucht maar een meetbaar resultaat van jouw online groei!

Je hebt geen omkijken meer naar Google Ads, terwijl je omzet groeit en jij je kunt focussen op andere zaken.

Ook zullen we proactief meedenken over de stappen die op online marketinggebied genomen moeten worden, waarbij we ons niet alleen beperken tot Google Ads.

Waarom CaseMarketing?

R
Meer dan 18 jaar ervaring
R
Gespecialiseerd in Google
R
Google Certified Partner
R
Duidelijke communicatie
R
Focus op resultaat en rendement
R
Klein team (mij en Evi)
R
Veel persoonlijke aandacht voor onze klanten
R
Geen langdurige contracten
Heb je interesse om samen te werken, twijfel je nog of heb je vragen?
Suzan van CaseMarketing

“Ik ken Suzan als een zeer professionele Google Ads specialist. Ze luistert goed, weet waar ze over praat, heeft een doel met de klant voor ogen en gaat ervoor! Ze communiceert goed en de resultaten die we geboekt hebben zijn en blijven fantastisch. Ik kan Suzan aan iedereen aanbevelen die zijn website of webshop een boost wil geven, meer aanvragen en/of omzet wil boeken, gericht op de juiste doelgroep.

Monique Basten

Marketing Manager