Praktijkgerichte Google Ads cursus

Leer hoe je succesvolle Google Ads campagnes opzet en optimaliseert. Ik leer je strategieën die ik zelf ook gebruik. Dingen die ik in de praktijk heb toegepast en waarvan ik weet dat ze werken

Live Training Starten met Google Ads

 Google Ads cursus online of klassikaal volgen

Leer van een specialist wat wel en niet werkt in de praktijk! Gedurende een Google Ads training leer je alles over het opzetten van succesvolle search campagnes. Naast de theorie gaan we ook direct de praktijk toepassen!

Afhankelijk van jouw wensen, kun je kiezen voor online cursussen, klassikaal of incompany.

Online Google Ads cursus

SEA academy - online cursus & begeleiding

Dit is niet zomaar een online cursus, het is een complete leeromgeving met support en begeleiding van mij.

De SEA academy is de meest praktijkgerichte Google Ads leeromgeving die er bestaat!

Met korte, duidelijke video’s wordt de nadruk vooral gelegd op de praktische toepassing van de theorie. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding, zodat je altijd al jouw vragen kunt stellen en nooit vastloopt.

  Online Google Shopping cursus

  Online Google Shopping cursus

  Naast de complete Google Ads cursus, is het ook mogelijk om een losse Shopping beginnerscursus te volgen.

  Deze cursus is geschikt voor webwinkeliers die meer klanten willen aantrekken via de gratis en betaalde Shopping resultaten.

  Met praktijkgerichte video’s leer jij stap voor stap hoe je Google Shopping opzet en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast krijg je een half jaar lang toegang tot de besloten Shopping community, waar je terecht kunt voor al jouw vragen.  

  Google Ads incompany training

  Google Ads incompany training

  De incompany training wordt op locatie gegeven en is altijd volledig op maat.

  De training wordt volledig afgestemd op jullie specifieke situatie en het kennisniveau van de deelnemers.

  Vooraf spreken we door wat de wensen en leerdoelen zijn en vervolgens zal er een offerte gemaakt worden. 

   Google Ads training

   Google Ads training - klassikaal

   In deze uitgebreide Google Ads training van 1 dag leer je alles over zoekmachine adverteren. Praktijkoefeningen staan centraal tijdens deze training.

   De Google Ads training is opgedeeld in twee delen; het eerste deel bestaat uit theorie en tijdens het tweede gedeelte gaan we actief aan de slag met het opzetten van een search campagne en alles wat daarbij komt kijken. 

   Aan het eind van de dag kun je zelfstandig zoekwoordenonderzoek doen, een search campagne opzetten en weet je alles over de juiste instellingen en structuur.  

   Vanwege COVID-19 zijn er op dit moment geen klassikale trainingen.

   Google AdWords training 

   Het klopt dat Google AdWords tegenwoordig Google Ads heet. Dit is al een tijd geleden veranderd. Maar het is niet alleen bij een naamsverandering gebleven. De mogelijkheden binnen Google Ads ontwikkelen zich razendsnel. Er komen continu nieuwe functionaliteiten bij. Als je niet dagelijks met Google Ads bezig bent, is het nauwelijks bij te houden. Tijdens de cursussen en trainingen leer je de nieuwste technieken!

   Leer van een SEA specialist wat wel en niet werkt in de praktijk! Gedurende de Google Ads training leer je alles over het opzetten van succesvolle search campagnes. Naast de theorie gaan we ook direct de praktijk toepassen! 

   Voor wie?

   Deze training is geschikt voor ondernemers, marketeers of communicatiemedewerkers.

   Misschien heb je al wat campagnes lopen, maar komt er niet genoeg uit. Of je wilt het niet langer uitbesteden maar zelf leren hoe je aan de knoppen moet draaien.

   Na afloop van de training heb je voldoende kennis om een sucesvolle search campagne op te zetten én te optimaliseren.

   Na deze training kan ook jouw website bovenaan in Google komen!

   AdWords training

   Over de trainer

   Hoi, ik ben Suzan van Heck en Google Ads specialist. Ik help ondernemers aan meer leads, klanten en omzet via dit geweldige kanaal. “Geweldig?” hoor ik je zeggen. Jazeker! Mits je het op de juiste manier inzet. Want tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden, dat je wél moet weten wat je doet.

   Ik leer je strategieën die ik zelf ook gebruik. Dingen die ik in de praktijk heb toegepast en waarvan ik weet dat ze werken. Praktijkkennis staat dan ook centraal in al mijn trainingen.

   Google Ads training door Suzan van Heck
   Google Ads training Gelderland

   AdWords training in Gelderland

   Deze Google Ads training wordt online, op locatie of op kantoor in Boven-Leeuwen gegeven. Deze plaats ligt in Gelderland, in de driehoek Nijmegen, Tiel en Oss.

   In het pand van CaseMarketing is een ruimte ingericht, speciaal voor online marketing cursussen, workshops en trainingen.

   De locatie is prima bereikbaar én je kunt gratis parkeren!

   Google Ads training Boven-Leeuwen

   Wat leer je precies in een Google Ads cursus?

   Tijdens de Google Ads cursus starten we eerst met de basis. Je krijgt de theorie over zoekmachinemarketing in een uitgebreide samenvatting uitgelegd. Van campagnestructuur tot uitsluitingszoekwoorden en van zoekwoordtypen tot biedstrategieën. Daarnaast staan in de Google Ads training praktijkoefeningen centraal. Je krijgt de do’s en don’ts te horen waardoor je minder snel in de valkuilen zult trappen. 

   Nadat de theorie bekend is, gaan we starten met het vormen van een Google Ads strategie. We zoomen dieper in op de doelgroep en de doelstellingen van jouw bedrijf. 

   In de Google Ads cursus ga je ook aan de slag met goede advertentieteksten. Het is namelijk belangrijk dat deze teksten opvallen, zodat mensen erop gaan klikken. Je krijgt tips voor kopteksten, beschrijvingen en zoekwoorden die terugkomen in de advertentieteksten. Ook gaan we het hebben over de advertentierelevantie, want hoe relevanter jouw advertentie is, hoe meer Google Ads jou beloont met een hogere kwaliteitsscore.  

   In het vervolg van de Google Ads cursus komt ook aan de orde hoe je jouw resultaten het beste kunt analyseren en verbeteren om het optimale uit jouw campagnes te halen. 

    SEA Academy – online Google Ads cursus met begeleiding

   De SEA academy is niet zomaar een online cursus. Het is namelijk een complete online academy. Uniek aan deze leeromgeving is dat je, naast de ruim 100 video’s, ook support en begeleiding krijgt. Zo loop je nooit vast. Nog een pluspunt van de SEA academy is dat hij super praktijkgericht is. Met korte en duidelijke video’s leer jij stap voor stap hoe je Google Ads campagnes opzet en alles wat daarbij komt kijken.

   Je krijgt toegang tot alle cursussen, je kunt onbeperkt vragen stellen EN je kunt jouw campagnes laten reviewen!

   Google Shopping cursus

   Deze e-learning cursus is onderdeel van de SEA academy, maar het is ook mogelijk om de Google Shopping cursus los aan te schaffen. Deze cursus is uitermate geschikt voor webwinkeliers die meer klanten willen aantrekken via de gratis en betaalde Shopping resultaten. 

   Vragen?

   Heb je vragen of wil je meer informatie over deze Google Ads training?

   Bel 0487 727 727 of stuur een e-mail naar info@casemarketing.nl

    

   BLACK FRIDAY ACTIE200,- korting op de SEA Academy met kortingscode BLACKFRIDAYKORTING

   Alleen vandaag geldig! Vul kortingscode BLACKFRIDAYKORTING in en krijg €200,- korting op het groeps- of VIP-programma van de SEA academy.

   De SEA academy is de meest praktijkgerichte Google Ads leeromgeving die er bestaat. Je krijgt een jaar lang onbeperkt toegang krijgt tot de community en alle cursussen (inmiddels meer dan 140 video's). Ook kun je een jaar lang vragen stellen en krijg je support en begeleiding.