Praktijkgerichte Google Ads cursus

Leer hoe je succesvolle Google Ads campagnes opzet en optimaliseert. Ik leer je strategieën die ik zelf ook gebruik. Dingen die ik in de praktijk heb toegepast en waarvan ik weet dat ze werken

Word lid van de SEA academy

 Google Ads cursus online of klassikaal volgen

Leer van een specialist wat wel en niet werkt in de praktijk! Gedurende een Google Ads training leer je alles over het opzetten van succesvolle search campagnes. Naast de theorie gaan we ook direct de praktijk toepassen!

Afhankelijk van jouw wensen, kun je kiezen voor online cursussen, klassikaal of incompany.

Online Google Ads cursus

SEA academy - online cursus & begeleiding

Dit is niet zomaar een online cursus, het is een complete leeromgeving met support en begeleiding van mij.

De SEA academy is de meest praktijkgerichte Google Ads leeromgeving die er bestaat!

Met korte, duidelijke video’s wordt de nadruk vooral gelegd op de praktische toepassing van de theorie. Daarnaast krijg je persoonlijke begeleiding, zodat je altijd al jouw vragen kunt stellen en nooit vastloopt.

  Online Google Shopping cursus

  Online Google Shopping cursus

  Naast de complete Google Ads cursus, is het ook mogelijk om een losse Shopping beginnerscursus te volgen.

  Deze cursus is geschikt voor webwinkeliers die meer klanten willen aantrekken via de gratis en betaalde Shopping resultaten.

  Met praktijkgerichte video’s leer jij stap voor stap hoe je Google Shopping opzet en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast krijg je een half jaar lang toegang tot de besloten Shopping community, waar je terecht kunt voor al jouw vragen.  

  Google Ads incompany training

  Google Ads incompany training

  De incompany training wordt op locatie gegeven en is altijd volledig op maat.

  De training wordt volledig afgestemd op jullie specifieke situatie en het kennisniveau van de deelnemers.

  Vooraf spreken we door wat de wensen en leerdoelen zijn en vervolgens zal er een offerte gemaakt worden. 

   Google Ads training

   Google Ads training - klassikaal

   In deze uitgebreide Google Ads training van 1 dag leer je alles over zoekmachine adverteren. Praktijkoefeningen staan centraal tijdens deze training.

   De Google Ads training is opgedeeld in twee delen; het eerste deel bestaat uit theorie en tijdens het tweede gedeelte gaan we actief aan de slag met het opzetten van een search campagne en alles wat daarbij komt kijken. 

   Aan het eind van de dag kun je zelfstandig zoekwoordenonderzoek doen, een search campagne opzetten en weet je alles over de juiste instellingen en structuur.  

   Vanwege COVID-19 zijn er op dit moment geen klassikale trainingen.

   Google AdWords training 

   Het klopt dat Google AdWords tegenwoordig Google Ads heet. Dit is al een tijd geleden veranderd. Maar het is niet alleen bij een naamsverandering gebleven. De mogelijkheden binnen Google Ads ontwikkelen zich razendsnel. Er komen continu nieuwe functionaliteiten bij. Als je niet dagelijks met Google Ads bezig bent, is het nauwelijks bij te houden. Tijdens de cursussen en trainingen leer je de nieuwste technieken!

   Leer van een SEA specialist wat wel en niet werkt in de praktijk! Gedurende de Google Ads training leer je alles over het opzetten van succesvolle search campagnes. Naast de theorie gaan we ook direct de praktijk toepassen! 

   Voor wie?

   Deze training is geschikt voor ondernemers, marketeers of communicatiemedewerkers.

   Misschien heb je al wat campagnes lopen, maar komt er niet genoeg uit. Of je wilt het niet langer uitbesteden maar zelf leren hoe je aan de knoppen moet draaien.

   Na afloop van de training heb je voldoende kennis om een sucesvolle search campagne op te zetten én te optimaliseren.

   Na deze training kan ook jouw website bovenaan in Google komen!

   AdWords training

   Over de trainer

   Hoi, ik ben Suzan van Heck en Google Ads specialist. Ik help ondernemers aan meer leads, klanten en omzet via dit geweldige kanaal. “Geweldig?” hoor ik je zeggen. Jazeker! Mits je het op de juiste manier inzet. Want tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden, dat je wél moet weten wat je doet.

   Ik leer je strategieën die ik zelf ook gebruik. Dingen die ik in de praktijk heb toegepast en waarvan ik weet dat ze werken. Praktijkkennis staat dan ook centraal in al mijn trainingen.

   Google Ads training door Suzan van Heck
   Google Ads training Gelderland

   AdWords training in Gelderland

   Deze Google Ads training wordt online, op locatie of op kantoor in Boven-Leeuwen gegeven. Deze plaats ligt in Gelderland, in de driehoek Nijmegen, Tiel en Oss.

   In het pand van CaseMarketing is een ruimte ingericht, speciaal voor online marketing cursussen, workshops en trainingen.

   De locatie is prima bereikbaar én je kunt gratis parkeren!

   Google Ads training Boven-Leeuwen

   Vragen?

   Heb je vragen of wil je meer informatie over deze Google Ads training?

   Bel 06-41048242 of stuur een e-mail naar info@casemarketing.nl

    

   Ontvang 50% korting op mijn nieuwe Google Shopping cursusOm de lancering te vieren, krijg jij een uniek aanbod, om deze cursus met meer dan 50% korting aan te schaffen.

   Dit is dé cursus voor iedereen die wil starten met gratis en betaalde vermeldingen in Google Shopping! Je betaalt nu tijdelijk slechts €97,- (in plaats van €197) voor levenslang toegang.