Praktijkgerichte Google Ads cursus

Leer hoe je succesvolle Google Ads campagnes opzet en optimaliseert. Ik leer je strategieën die ik zelf ook gebruik. Dingen die ik in de praktijk heb toegepast en waarvan ik weet dat ze werken

Een Google Ads cursus volgen bij CaseMarketing

De Google Ads cursussen die CaseMarketing aanbiedt zijn uniek. Ze zijn anders dan andere Google Ads trainingen. Suzan (oprichter van de SEA academy en trainer) heeft een grote passie voor Google adverteren en probeert haar enthousiasme over te dragen aan cursisten. Haar doel is dat de cursisten écht wat leren. Daarom zit er veel begeleiding bij elke Google Ads cursus. Je kunt dan ook niet voor een losse cursusdag langskomen, want dan weet je na afloop nog (te) weinig, vinden wij. Juist door met Google Ads aan de slag te gaan, meters te maken, leer je hoe het werkt. Suzan helpt je graag hierbij en zal je gedurende een periode coachen vanaf de zijlijn. Dat maakt onze cursussen uniek. 

Google Ads cursus aanbod

Er zijn bij CaseMarketing diverse trainingen te volgen op het gebied van adverteren in Google. Deze worden allemaal door Suzan gegeven. De Google Ads cursussen vinden allen online plaats.

Live training mini-cursus Google Ads

3-delige online cursus: Starten met Google Ads

Krijg toegang tot alle opnames van de 3-daagse cursus ‘Starten met Google Ads’. Aan de hand van deze opnames van de webinars leer je het geheim van een succesvolle advertentie-strategie. Na afloop weet jij hoe je meer leads en klanten kunt aantrekken via Google door een goede vindbaarheid.

Online Google Ads cursus

SEA academy - uniek in Nederland

De SEA academy is de grootste en meest uitgebreide Google Ads e-e-learning omgeving die er bestaat.

Met ruim 140 video’s en 40+ uur aan lesmateriaal leer je alles over succesvol adverteren in Google Ads.

Uniek aan de academy is de hoge mate van begeleiding. Via tweewekelijkse Q&A’s kun jij live vragen stellen. Daarnaast kun je dagelijks terecht met vragen in de besloten community. Hier ontmoet je ook gelijkgestemde ondernemers. 

  Google Ads live training

  Gratis masterclass Google Ads

  Op dit moment is het niet mogelijk om jezelf aan te melden voor de masterclass. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige trainingen.

  Google AdWords training 

  Het klopt dat Google AdWords tegenwoordig Google Ads heet. Dit is al een tijd geleden veranderd. Maar het is niet alleen bij een naamsverandering gebleven. De mogelijkheden binnen Google Ads ontwikkelen zich razendsnel. Er komen continu nieuwe functionaliteiten bij. Als je niet dagelijks met Google Ads bezig bent, is het nauwelijks bij te houden. Tijdens de cursussen en trainingen leer je de nieuwste technieken!

  Leer van een SEA specialist wat wel en niet werkt in de praktijk! Gedurende de Google Ads training leer je alles over het opzetten van succesvolle search campagnes. Naast de theorie gaan we ook direct de praktijk toepassen! 

  AdWords training

  Voor wie?

  In onze training richten wij ons op dienstverlenende ondernemers. 

  Misschien heb je al wat campagnes lopen, maar komt er niet genoeg uit. Of je wilt het niet langer uitbesteden maar zelf leren hoe je aan de knoppen moet draaien.

  Na afloop van de training heb je voldoende kennis om een succesvolle search campagne op te zetten én te optimaliseren.

  Je leert hoe je bovenaan in Google kunt staan, zodat meer leads en klanten jou weten te vinden!

  Suzan CaseMarketing

  Over de trainer

  Hoi, ik ben Suzan van Heck en Google Ads specialist. Ik help ondernemers aan meer leads, klanten en omzet via dit geweldige kanaal. “Geweldig?” hoor ik je zeggen. Jazeker! Mits je het op de juiste manier inzet. Want tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden, dat je wél moet weten wat je doet.

  Ik leer je strategieën die ik zelf ook gebruik. Dingen die ik in de praktijk heb toegepast en waarvan ik weet dat ze werken. Praktijkkennis staat dan ook centraal in al mijn trainingen.

  Google Ads training Gelderland

  Wat anderen zeggen

  Het afgelopen jaar hebben honderden mensen een Google Ads cursus gevolgd bij CaseMarketing.

  Of het nu via een challenge, live training of SEA academy is. Het aantal positieve reacties is niet in één tekstblok samen te vatten. lees daarom hier alle Google reviews en bekijk wat andere cursisten zeggen over de Google Ads trainingen.

  Wat leer je precies in een Google Ads cursus?

  Tijdens de Google Ads cursus starten we eerst met de basis. Je krijgt de theorie over zoekmachinemarketing in een uitgebreide samenvatting uitgelegd. Van campagnestructuur tot uitsluitingszoekwoorden en van zoekwoordtypen tot biedstrategieën. Daarnaast staan in de Google Ads training praktijkoefeningen centraal. Je krijgt de do’s en don’ts te horen waardoor je minder snel in de valkuilen zult trappen. 

  Nadat de theorie bekend is, gaan we starten met het vormen van een Google Ads strategie. We zoomen dieper in op de doelgroep en de doelstellingen van jouw bedrijf. 

  In de Google Ads cursus ga je ook aan de slag met goede advertentieteksten. Het is namelijk belangrijk dat deze teksten opvallen, zodat mensen erop gaan klikken. Je krijgt tips voor kopteksten, beschrijvingen en zoekwoorden die terugkomen in de advertentieteksten. Ook gaan we het hebben over de advertentierelevantie, want hoe relevanter jouw advertentie is, hoe meer Google Ads jou beloont met een hogere kwaliteitsscore.  

  In het vervolg van de Google Ads cursus komt ook aan de orde hoe je jouw resultaten het beste kunt analyseren en verbeteren om het optimale uit jouw campagnes te halen. 

  SEA Academy – online Google Ads cursus met begeleiding

  De SEA academy is niet zomaar een online cursus. Het is namelijk een complete online academy. Uniek aan deze leeromgeving is dat je, naast de ruim 100 video’s, ook support en begeleiding krijgt. Zo loop je nooit vast. Nog een pluspunt van de SEA academy is dat hij super praktijkgericht is. Met korte en duidelijke video’s leer jij stap voor stap hoe je Google Ads campagnes opzet en alles wat daarbij komt kijken.

  Je krijgt toegang tot alle cursussen, je kunt onbeperkt vragen stellen EN je kunt jouw campagnes laten reviewen!

  Vragen?

  Heb je vragen of wil je meer informatie over deze Google Ads training?

  Bel 0487 727 727 of stuur een e-mail naar info@casemarketing.nl