Aangenaam digitaal kennis te maken

Mijn naam is Suzan van Heck en ik ben de persoon achter CaseMarketing.

Kies voor meer dan 15 jaar ervaring

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als marketeer in vele verschillende branches. Eerst in de offline marketing en later als online marketeer. Eind 2013 besloot ik de stap te zetten om mijn eigen bedrijf CaseMarketing op te richten. Spannend, maar het werd al snel een succes. Nu, 6 jaar later, help ik vele klanten om hoger in Google te komen. Ik help ondernemers aan meer leads, klanten en omzet via dit geweldige kanaal. Google is mijn grote passie geworden en ik vind het leuk om mij daarin te blijven specialiseren.

Specialisaties

N
Google Search Ads
N
Google Display Ads
N
Google Remarketing Ads
N
Google Shopping Ads

Google (Ads) Specialist

 Met mijn brede achtergrond in de marketing kan ik alle kanten op. Toch heb ik ervoor gekozen om mij te specialiseren in één onderdeel: zoekmachine marketing. Als SEA-specialist wil ik echt het verschil kunnen maken voor mijn klanten. Dat lukt goed; voor de meeste klanten werk ik al jaren!

Ik blijf mijn kennis voortdurend bijspijkeren, om nieuwe kansen en mogelijkheden te benutten voor klanten. Mijn doel is niet om de grootste te zijn maar wel de beste!

Google gecertificeerd

Naast mijn uitgebreide praktijkervaring, kan ik mijn kennis onderbouwen met de vereiste certificaten en papieren. Ik ben Certified Google Partner. Hier hecht ik veel waarde aan en het is voor klanten een extra zekerheid in het ruime aanbod van dienstverleners.

Google Partner Badge 

Digital Specialisten

Ik werk samen met een GEWELDIG team van freelance specialisten. Denk hierbij aan webbouwers, vormgevers, linkbuilders, nieuwsbrief specialisten etc.

Onlangs heb ik samen met een twee andere internet marketeers het bedrijf Digital Specialisten opgericht. Het doel van deze samenwerking is om dienstverlenende ondernemers een totaalpakket te bieden op het gebied van online marketing(kennis). Binnenkort meer hierover.

Kennismaken?

Wil je een keer kennis met mij maken? Kom dan op de koffie in Boven-Leeuwen en laten we kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Ik denk graag mee over jouw uitdagingen.

September feestmaandWie jarig is trakteert: GRATIS Google Ads video's

Omdat mijn bedrijf deze maand 7 jaar bestaat en ik jarig ben, trakteer ik jou op vier GRATIS waardevolle video's over Google Ads.