Google Ads (SEA) specialist

Zoekmachine adverteren is mijn grote passie. Als SEA specialist ben ik getraind en gecertificeerd door Google. Ik werk rechtstreeks met hen samen.

 

Wil je graag op korte termijn meer leads, nieuwe klanten en omzet? Lees dan snel verder.

SEA cursusSEA uitbesteden

Campagnes in beheer

Conversies afgelopen jaar

Conversie waarde afgelopen jaar

Van AdWords naar Ads Specialist

Tot voor kort heette Google Ads nog Google AdWords. Alhoewel de naam veranderd is, is het inhoudelijk nog hetzelfde gebleven. Nou ja, bijna hetzelfde. Want de functionaliteiten en mogelijkheden worden iedere keer verder uitgebreid.

Google adverteren kent steeds meer functies en wordt daardoor voor velen, die hier niet dagelijks mee bezig zijn, steeds gecompliceerder. Als SEA specialist weet ik de weg in de wirwar van alle mogelijkheden.

Google Ads specialist

Laat jouw bedrijf groeien met zoekmachine adverteren

Wil jij de volgende stap gaan zetten in jouw online succes? Door te adverteren in Google kan je bedrijf in korte tijd een enorme boost krijgen.

Herken je dit?
Jouw website is momenteel niet goed vindbaar in zoekmachines als Google. Hierdoor loop je aanvragen en daarmee uiteindelijk omzet mis. Jouw klanten komen nu vooral via mond-tot-mond reclame naar je toe, maar je zou het graag drukker willen hebben zodat je business gaat groeien.

Misschien adverteer je momenteel al via Google Ads, maar behaal je nog niet de gewenste resultaten? Of je twijfelt over de samenwerking met je huidige marketingbureau, omdat je vindt dat er niet genoeg uitkomt?

Als SEA specialist kan ik voor jou het verschil maken

Hoe zou je het vinden als ik met jouw Google Ads advertenties aan de slag ga zodat je resultaten snel verbeteren, terwijl jij er geen omkijken naar hebt?

Ik kan het beheer en de optimalisatie van jouw campagnes volledig uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op dingen die je leukt vindt én waar jij goed in bent.

Ondertussen zorg ik dat jouw website flink gaat stijgen in Google, waardoor je bezoekersaantallen groeien en daarmee ook jouw aanvragen, nieuwe klanten en omzet!

Google Ads specialist en trainer Suzan van Heck

Gecertificeerd Google Partner

Ik ben Google partner werk als een van de weinige marketingbureaus nog rechtstreeks samen met Google. Ik heb een accountmanager, ofwel een vast aanspreekpunt bij Google voor vragen of advies. Ook krijgen ik ondersteuning bij advertentiecampagnes, waardoor ik mijn klanten nog meer service kan bieden.

Specialisaties

N

Search Advertising

N

Display Advertising

N

Google Shopping

Daarnaast kan ik je helpen met feed optimalisatie, remarketing en YouTube advertenties.

Wat zijn de kosten van een SEA specialist?

Bij SEA heb je te maken met ad spend (advertentiekosten die je rechtstreeks aan Google betaalt voor het aantal kliks) en maandelijkse beheerkosten (de kosten die ik als SEA specialist reken voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads campagnes). Daarnaast zijn er eenmalige opstartkosten voor het opzetten van de campagnes.

Wat goed is om te weten, is dat de werkzaamheden van een SEA expert elke maand terugkomen (het is een continu proces) en dat er maandelijks een bepaalde vergoeding tegenover staat. Hoeveel dit is, verschilt per project.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Google Ads uitbesteden of leren

Als SEA specialist kan ik je op twee manieren helpen:

Google Ads uitbesteden

Ik neem de campagnes volledig uit handen, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Periodiek bespreken we de resultaten.

Google Ads cursus

Ik ga je leren hoe je zelf aan de knoppen kunt draaien. Hierdoor bespaar je de kosten voor het inhuren van een SEA specialist.