Google Ads specialist CaseMarketing

Google Ads specialist met 20 jaar ervaring

waarvan ruim 10 jaar ervaring als SEA specialist. Als Google Ads specialist maken we het verschil voor klanten. CaseMarketing heeft 100% focus op Google en is gespecialiseerd in adverteren in Google. Mogen we jou binnenkort ook helpen?

10 +

Jaren ervaring met Google Ads

100 %

Focus op Google

9 +

Klantscore

Google Ads specialisten Suzan en Evi

SEA specialist inhuren

Wij kunnen het beheer en de optimalisatie van jouw campagnes volledig uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op dingen die je leukt vindt én waar jij goed in bent.

Ondertussen zorgen we dat jouw website flink gaat stijgen in Google, waardoor je bezoekersaantallen groeien en daarmee ook jouw aanvragen, nieuwe klanten en omzet!

SEA resultaten van een Google Ads specialist

Waarom CaseMarketing als Google Ads specialist?

CaseMarketing is een online marketingbureau, dat redelijk uniek is. Waarom? Omdat wij geen andere diensten aanbieden dan Google. Tegenwoordig roept iedereen dat hij Google Ads specialist is. Maar helaas blijven de resultaten vaak uit…

Regelmatig krijgen wij klanten die teleurgesteld zijn bij andere (vaak grote) bureaus die totaal niet waarmaken wat ze zeggen.

Wij doen het net even anders. Met een klein team van échte SEA specialisten willen we een vuist maken tegen alle ‘snelle jongens’ en ‘harde schreeuwers’ in de markt. Wij gaan voor echte resultaten en willen zeker niet de grootste zijn, maar wel de beste!

We zijn persoonlijk, kleinschalig, betrokken en specialistisch. Hierdoor weten klanten uit heel Nederland en België hun weg naar CaseMarketing te vinden.

We bestaan al ruim 10 jaar en werken met heel veel passie voor ons vak.

Een Google Ads specialist verdient zichzelf terug

Een ervaren SEA specialist levert geld op voor een bedrijf. Elke uitgegeven euro aan advertenties wordt maximaal benut. Bovendien weet een specialist welke strategieën het beste werken. Overtuigd?

Google Ads SEA specialist
Google Ads specialist

Google Ads specialist voordelen

Een goede Google Ads specialist kan geld opleveren voor een bedrijf om verschillende redenen:

Optimalisatie van campagnes: Een specialist kan Google Ads campagnes optimaliseren om ze efficiënter te maken, waardoor de kosten per klik (CPC) en de kosten per acquisitie (CPA) worden verlaagd.

Verbeterde conversieratio’s: Door doelgerichte campagnes te maken, de juiste zoekwoorden te gebruiken en overtuigende advertentieteksten te schrijven, kan een Google Ads specialist de conversieratio’s verhogen, waardoor meer bezoekers worden omgezet in klanten.

Continue optimalisatie: Een Google Ads specialist blijft de prestaties van campagnes monitoren en aanpassingen doorvoeren om de resultaten te verbeteren, waardoor het rendement op de investering wordt gemaximaliseerd.

Maximalisatie van budget: Door het budget op een slimme manier te beheren, kan een Google Ads specialist ervoor zorgen dat elke euro optimaal wordt besteed en dat er geen verspilling plaatsvindt.

Diepgaande Analyse: Een Google Ads expert gebruikt geavanceerde analyse tools om trends te identificeren, gebruikersgedrag te begrijpen en cijfers te analyseren. Dit helpt bij het nemen van beslissingen op basis van data.

Concurrentievoordeel: Een ervaren Google Ads specialist begrijpt de markttrends en de concurrentie en kan strategieën ontwikkelen om het bedrijf een voorsprong te geven en zich te onderscheiden van de concurrentie.

Up-to-Date met Google’s Algoritme: Google verandert regelmatig zijn algoritmes en advertentieplatform. Een specialist blijft op de hoogte van deze wijzigingen en zal regelmatig nieuwe dingen testen om goede resultaten te behalen.

Google Partner sinds 2015

CaseMarketing is sinds 2015 gecertificeerd Google partner en werkt rechtstreeks samen met Google. We hebben een eigen accountmanager, een vast aanspreekpunt bij Google voor vragen of advies. Ook krijgen we ondersteuning bij lopende campagnes, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.

CaseMarketing

Google Ads specialist

Opgericht in 2013

100% focus op Google

Klein team van specialisten

Google Ads specialist kosten

Bij Google Ads heb je te maken met ad spend (advertentiekosten die je rechtstreeks aan Google betaalt voor het aantal kliks) en maandelijkse beheerkosten (de kosten die we als SEA specialist rekenen voor het beheer en de optimalisatie van jouw Google Ads campagnes). Daarnaast zijn er eenmalige opstartkosten voor het opzetten van de campagnes.

Wat goed is om te weten, is dat de werkzaamheden van een SEA expert elke maand terugkomen (het is een continu proces) en dat er maandelijks een bepaalde vergoeding tegenover staat. Hoeveel dit is, verschilt per project.

Google Ads uitbesteden of leren

Als ads specialist kunnen we je op twee manieren helpen:

Google Ads uitbesteden aan een Google Ads specialist

Google Ads uitbesteden

We nemen de campagnes volledig uit handen, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt. Zo kan jij je focussen op waar jij goed in bent.

Google Ads leren van een Google Ads specialist

Google Ads cursus

We leren je hoe je zelf campagnes kunt bouwen en optimaliseren. Hierdoor bespaar je kosten voor het inhuren van een SEA specialist.

Google Ads gespecialiseerd bureau CaseMarketing

Klaar om jouw online aanwezigheid te versterken?

Wil je direct betere 
campagneresultaten?

"*" geeft vereiste velden aan