Facebook & Google Advertentie Challenge met Mark Bongers

Facebook & Google Advertentie Challenge met Mark Bongers

Wat je leert in deze blog

In het diepste geheim is er achter de schermen aan iets nieuws gewerkt. Ik deed er misschien wat geheimzinnig over, maar vanaf vandaag mag het officieel bekend worden gemaakt. Ik ga samenwerken met Mark Bongers, dé Facebook man van Nederland! Op 19 april trappen we de samenwerking af met een gratis challenge waaraan iedereen kan meedoen die meer klanten wil aantrekken via Facebook en Google.

Mark Bongers Academy & CaseMarketing bundelen krachten

Door de coronacrisis en de extreme groei van het aantal online aankopen, is er een groeiende vraag naar dit soort trainingen. Door het samenvoegen van beide expertises hopen wij ondernemers nog meer kennis te bieden op het gebied van online marketing. Vanuit onze bedrijven Mark Bongers Academy en CaseMarketing verzorgen we trainingen op het gebied van Facebook en Google adverteren. Omdat het inzetten van beide marketingplatformen een gouden combi is, hebben wij de handen ineengeslagen.

De grootste Facebook opleider van Nederland!

Mark Bongers Academy is de grootste opleider in Nederland op het gebied van Facebook & Instagram cursussen. Al meer dan 85.000 cursisten in Nederland en België hebben hier een cursus gevolgd. CaseMarketing heeft zich helemaal gespecialiseerd in Google Ads. Naast het uitbesteden van Google Ads campagnes kunnen klanten sinds een jaar ook bij CaseMarketing terecht voor het volgen van een Google Ads cursus. Dit laatste bleek al snel een groot succes en zo viel CaseMarketing op bij Mark, met een samenwerking tot gevolg.

Facebook en Google advertentie challenge

Gratis trainingsweek start 19 april

Op 19 april verzorgen we onze eerste gezamenlijke trainingsweek, waarbij we een week lang gratis kennis gaan weggeven op het gebied van Facebook en Google adverteren. Er zijn maximaal 5.0000 plekken. In november afgelopen jaar heeft Mark Bongers Academy een vergelijkbare challenge gedaan voor 5 euro. Toen waren de 5.000 plekken in no time uitverkocht. En nu is deze challenge geheel gratis!

Aanmelden voor de challenge

Helaas is het aanmelden voor de challenge niet meer mogelijk. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende trainingen (zie rechts).

Recente artikelen

Kosten Google Ads

Kosten Google Ads? Zo bereken je ze

Channable CSS

Nieuw: Channable heeft nu een eigen CSS

Google Ads interface nieuw ontwerp

Google Ads interface: overgang naar nieuw ontwerp

Qooqie Lead automation

Nieuw: Qooqie Leads

Wat is Google Search Console

Wat is Google Search Console?

Gratis advertentietegoed adverteerders Google Ads

Gratis advertentietegoed voor adverteerders

Deze tips ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in.

"*" geeft vereiste velden aan