terugblik september 2022

Wow, dit was september

03-10-2022 | Nieuws

Een leuke en drukke maand, september. We konden merken dat de zomervakantie weer voorbij was. In dit blog blikken we graag terug en brengen we je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

De Google Ads cursus op kantoor was een groot succes! 

Google Ads training op kantoor

In september hebben we dan eindelijk weer een Google Ads cursus mogen verzorgen bij ons op kantoor. Sinds corona is onze trainingsruimte nauwelijks meer gebruikt, dus supertof om dit weer te mogen doen. 

De groep was heel enthousiast en we ontvingen dan ook vele lovende reacties na afloop! Uiteraard ging iedereen met een mooi certificaat naar huis. Een herinnering aan een leuke en leerzame dag. 

Training geven vind ik een van de leukste dingen om te doen, dus het smaakt naar meer! Ook omdat de vraag zo groot was, gaan we nieuwe Google trainingen geven bij ons op kantoor in november. En dit keer niet alleen over SEA, maar ook over SEO. Super interessant dus als jij met je bedrijf hoger in Google wilt staan!

Enthousiast geworden? Houd onze nieuwsbrief & social media (Instagram/Facebook) in de gaten voor alle ontwikkelingen.

CaseMarketing was jarig!

Suzan verjaardagsactie september

Hoera! In september hadden we een feestje te vieren. Toen bestond CaseMarketing namelijk 9 jaar. Wat is de tijd toch snel gegaan. op 23 september 2013 heb ik mijn bedrijf ingeschreven. Dat is ook de dag van mijn verjaardag, dus makkelijk te onthouden.

Nieuwe Google Ads klanten in september

google ads uitbesteden

Naast de trainingen kunnen klanten ook Google Ads uitbesteden. De afgelopen maand hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Zo gaan we onder andere stadsuitjes promoten, WOR cursussen verkopen en leren we alles over afvallen en koolhydraatarme recepten. Welkom Stad Unique, Koolhydraken en WOR online!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *