Wendy Kerssens & Suzan van Heck in podcast

Wendy Kerssens & Suzan van Heck in podcast

Wat je leert in deze blog

Wendy Kerssens is leadmarketing consultant en coacht dagelijks ondernemers die meer leads en klanten willen. Wendy ervaart bij veel van deze ondernemers dat Google Ads vaak een beetje een ondergeschoven kindje is en de focus meer op social media ligt. Dit terwijl juist Google je enorm veel waardevolle leads en klanten kan opleveren. Daarom besloot Wendy om samen met mij een podcast op te nemen waarin we uitleggen hoe je meer leads kunt krijgen via Google. Het is een heel tof gesprek geworden met veel waardevolle inzichten dus lees vooral verder en luister de podcast!

Wendy Kerssens: leadmarketing consultant

Een leadmarketing consultant voor new digital leaders: wat houdt dit precies in? Als leadmarketing expert en strategieconsultant brengt Wendy haar klanten naar de voorhoede in hun markt. Hoe? Door de klant te wijzen op de missing links en de gaps in het bedrijf, zodat ze die kunnen aanpakken. Niet door persé meer te doen, maar door klanten dingen slimmer en beter te laten doen zodat ze een flinke groei realiseren. Zo heeft Wendy mij in 2019 gecoacht en heb ik hier mega veel van geleerd. Dit heeft CaseMarketing naar een hoger level getild.

De podcast van Wendy Kerssens & Suzan van Heck

In de podcast spraken we voornamelijk over de kansen van Google advertising. Wanneer is het als coach bijvoorbeeld wel of niet zinvol om te adverteren in Google?

Wendy Kerssens en Suzan van Heck

Mijn ondernemersreis

Ook deel ik in deze podcast hoe ik mijn agency en business de afgelopen jaren heb opgebouwd. Een aantal hightlights uit de podcast:

  • 2013. 8 jaar geleden ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer met het bedrijf CaseMarketing. Een leuk weetje: de naam van CaseMarketing heeft verschillende betekenissen. In CaseMarketing zitten de volgende woorden verwerkt: SEM (Search Engine Marketing), Case (casus van een bedrijf, iedere klant is uniek) en Cas & Sem (mijn twee zoontjes).
  • 2015. 2 jaar later ging ik mezelf afvragen waar ik nou echt goed in ben. Ik kwam tot de conclusie: mijn grote passie is Google Ads. Daarom is CaseMarketing sinds 2015 helemaal gespecialiseerd in Google Ads.
  • 2019. 27 april 2019 was de start van mijn online zichtbaarheid. Ik heb toen een Instagram account aangemaakt. 5 maanden later ben ik verhuisd van mijn thuisadres naar een echt kantoor.
  • 2020. Ook dit jaar heb ik grote stappen gemaakt. Ik lanceerde de SEA Academy en nam mijn eerste medewerkster Evi aan! Door deze enorme groei wilde ik graag een coachingstraject volgen bij Wendy Kerssens.
  • 2021. In 2021 start de samenwerking met Mark Bongers Academy. Ook word ik steeds vaker gevraagd als gastspreker; in de podcast van Wendy en voor het Summit Ondernemen op Slippers. We zijn dit jaar zelfs ergens voor genomineerd! Wat dit precies is houden we nog even geheim!

Tips voor andere ondernemers

Daarnaast geven we in de podcast ook tips voor andere ondernemers. Een aantal van deze belangrijke tips:

  • Word zichtbaar! Nog maar 2,5 jaar geleden besloot ik om ‘zichtbaar’ te worden op social media en mijn kennis te delen. Online zichtbaarheid heeft in korte tijd enorme gevolgen gehad voor mij als ondernemer.
  • Geloof in jezelf! Aan het begin van mijn carrière twijfelde ik nog wel eens aan mezelf. Door het gewoon te doen en zichtbaar te worden, ben ik steeds meer in mezelf gaan geloven.
  • Laat je leiden door je passie. Die van mij is Google Ads!

Podcast meer leads via Google

Nieuwsgierig geworden naar de podcast? Hier kan je hem helemaal beluisteren:

Recente artikelen

Wat is Google Search Console

Wat is Google Search Console?

Gratis advertentietegoed adverteerders Google Ads

Gratis advertentietegoed voor adverteerders

Google Analytics UA verwijderd

Google Analytics UA wordt verwijderd

Google Consent Mode V2 verplicht

Google Consent Mode V2 verplicht vanaf maart 2024

Google marketing producten

Google Marketing: 6 belangrijkste producten 

Google Ads campagnetypen

Google Ads campagnes: 9 campagnetypen 

Deze tips ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in.

"*" geeft vereiste velden aan