CaseMarketing en AdCalls organiseren call tracking webinar

CaseMarketing en AdCalls organiseren call tracking webinar

Wat je leert in deze blog

Vrijdag 10 september 2021 (10.00 uur) heeft CaseMarketing in samenwerking met AdCalls een webinar georganiseerd over het meten van telefonische conversies.

Update: tegenwoordig zijn wij partner van Qooqie. In dit artikel lees je meer over calltracking. Mocht je aan de slag willen met calltracking, neem dan gerust contact met ons op.

AdCalls maakt telefoontjes inzichtelijk

Meten is weten! Dat geldt ook voor de telefoontjes die je als bedrijf krijgt. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van alle conversies telefonisch plaatsvindt.

Er zijn meerdere partijen die call tracking aanbieden. De bekendste en grootste partij is AdCalls. Zij zijn al 4 jaar op rij verkozen tot de beste Analytics & Optimalisatie software. 

CaseMarketing is partner van AdCalls en zet deze software succesvol in voor diverse klanten. Dankzij AdCalls weten we precies welke zoekwoorden wel en niet interessant zijn om op te adverteren.

Inhoud webinar

Steeds meer ondernemers en marketeers zien het belang in van telefonische conversies. Juist in deze coronatijd is telefonie een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de telefonische conversies inzichtelijk maakt? En hoe gebruik je deze data om je Google Ads campagnes te optimaliseren?

In dit webinar vertelt Tamara, Partner Succesmanager bij AdCalls, hoe je met call tracking meer leads uit je huidige marketingbudget kunt halen.

Haal meer uit je marketingbudget met telefonische conversies

Helaas is de inschrijving voor het webinar met AdCalls gesloten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (zie rechts) om op de hoogte te blijven van onze volgende trainingen.

Recente artikelen

Kosten Google Ads

Kosten Google Ads? Zo bereken je ze

Channable CSS

Nieuw: Channable heeft nu een eigen CSS

Google Ads interface nieuw ontwerp

Google Ads interface: overgang naar nieuw ontwerp

Qooqie Lead automation

Nieuw: Qooqie Leads

Wat is Google Search Console

Wat is Google Search Console?

Gratis advertentietegoed adverteerders Google Ads

Gratis advertentietegoed voor adverteerders

Deze tips ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in.

"*" geeft vereiste velden aan