AdCalls en CaseMarketing webinar

CaseMarketing en AdCalls organiseren call tracking webinar

03-03-2021 | Call Tracking, Nieuws

Vrijdag 10 september om 10.00 uur organiseert CaseMarketing in samenwerking met AdCalls een webinar over het meten van telefonische conversies.

AdCalls maakt telefoontjes inzichtelijk

Meten is weten! Dat geldt ook voor de telefoontjes die je als bedrijf krijgt. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van alle conversies telefonisch plaatsvindt.

Er zijn meerdere partijen die call tracking aanbieden. De bekendste en grootste partij is AdCalls. Zij zijn al 4 jaar op rij verkozen tot de beste Analytics & Optimalisatie software. 

CaseMarketing is partner van AdCalls en zet deze software succesvol in voor diverse klanten. Dankzij AdCalls weten we precies welke zoekwoorden wel en niet interessant zijn om op te adverteren.

Inhoud webinar

Steeds meer ondernemers en marketeers zien het belang in van telefonische conversies. Juist in deze coronatijd is telefonie een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Maar hoe zorg je ervoor dat je de telefonische conversies inzichtelijk maakt? En hoe gebruik je deze data om je Google Ads campagnes te optimaliseren?

In dit webinar vertelt Tamara, Partner Succesmanager bij AdCalls, hoe je met call tracking meer leads uit je huidige marketingbudget kunt halen.

Haal meer uit je marketingbudget met telefonische conversies

Schrijf je gratis in voor het webinar en ontdek de toegevoegde waarde van call tracking.

Webinar: call tracking met AdCalls
Datum: vrijdag 10 september
Tijd: 10.00-11.00 uur

Schrijf je alvast in zodat je het niet vergeet!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *