Nieuw: Channable heeft nu een eigen CSS

Nieuw: Channable heeft nu een eigen CSS

Wat je leert in deze blog

Leuk nieuws! Channable is vanaf juni nu ook een officiële Google CSS Partner. Dit betekent dat je als webshop de Comparison Shopping Service kunt gebruiken en 20% meer marge hebt om je biedingen op Google te verhogen.

Wie is Channable?

Wij van CaseMarketing werken samen met verschillende partners, om de beste resultaten te kunnen realiseren voor onze klanten. Channable is er ook een van. Dit is een onmisbare tool voor webshops die adverteren in Google Shopping om bijvoorbeeld productfeeds te kunnen optimaliseren.

Maar vanaf nu kunnen wij Channable dus ook inzetten als CSS partner. Zij hebben deze nieuwe service toegevoegd om Google adverteerders een complete productoplossing te bieden voor succesvol adverteren. Het was het laatste stukje van de puzzel dat hun klanten misten.

wie is Channable?

Wat is een CSS partner?

CSS is een afkorting van Comparison Shopping Services en dit zijn diensten waarmee webshops productinformatie kunnen indienen bij Google Shopping. Als je shoppingadvertenties wilt opzetten, moet je altijd samenwerken met een CSS-partner om je producten vertoond te laten worden.  

De eigen CSS van Google wordt standaard geselecteerd. Dit betekent dat 20% van je biedingen als marge aan Google wordt betaald. Als je een CSS partner gebruikt, wordt er 0% afgetrokken en heb je daardoor meer capaciteit om te bieden voor je advertenties in Google Shopping! Zie hieronder een rekenvoorbeeld van Channable.

Wat is een CSS partner?

Een bekende CSS-partner in Nederland is bijvoorbeeld Producthero, maar vanaf nu is dus ook Channable aan dit lijstje toegevoegd.

Channable CSS gratis proberen t/m oktober 2024

Wil je Channable CSS gratis proberen? Meld je dan aan voor eind juli en probeer het gratis t/m oktober 2024. Daarna zal Channable’s CSS €19 per webshop kosten, zonder extra kosten per land. Neem contact met ons op of bekijk de website van Channable.

Channable CSS partner

Meer leren over Google Shopping & CSS?

Meld je dan aan voor onze Google Shopping cursus. We behandelen de basisprincipes van CSS, de voordelen voor adverteerders en hoe je CSS gebruikt voor je Google Shopping campagnes. Ook vergelijken we de meest bekende CSS aanbieders in Nederland.

Recente artikelen

Kosten Google Ads

Kosten Google Ads? Zo bereken je ze

Google Ads interface nieuw ontwerp

Google Ads interface: overgang naar nieuw ontwerp

Qooqie Lead automation

Nieuw: Qooqie Leads

Wat is Google Search Console

Wat is Google Search Console?

Gratis advertentietegoed adverteerders Google Ads

Gratis advertentietegoed voor adverteerders

Google Analytics UA verwijderd

Google Analytics UA wordt verwijderd

Deze tips ontvangen in je mailbox?

Schrijf je in.

"*" geeft vereiste velden aan